Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İleri alınamayan video dosyaları

Sensible

Öne çıkan mesajlar

sorununun nedenini bilemiyorum çözümünü hiç bilmiyorum.
bazı video dosyalarında ben de rastlıyorum aynı soruna. Ancak neyin bu soruna neden olduğunu bilmiyorum.

Arkadaşların dediği video programlarıyla açmayı deniyebilirsin tabii.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Sosyal ağlarda paylaş

ASF veya WMV gibi microsoft'un kendi video formatında olan dosyalarda olur bu dediğin. Dosya uzantısına aldanma.

Windows Media Encoder ile tekrar encode etmeyi deneyebilirsin. Orda Seeking diye bir ayarı var. Kapatıp açılabiliyor. Ancak bu garanti deil. Seeking'i kapalı bir dosyayı tekrar encode edebildiğim ama seeking'i açamadığım zamanlar da oldu.

Ayrıca ASF'yi AVI'ye veya MPG formatına çevirebilen programlar da deneyebilirsin.
[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Aralık 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Başka programlarla açma olayını denedim,tamam sorun yok. Ama şimdi bende bi video dosyası var,bunun hertarafı error. Mesela biyere gelince görüntü başa dönüyor. İleri sarıp o yeri geçiyorum,busefer başka biryere geliyor gene başa dönüyor. Bunu nasıl çözeriz?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...