Sensible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya bazı video dosyaları ne ileri alınabiliyo ne geri alınabiliyo. Baştan sona izlemek zorundasın istediğin yere ulaşmak için. Buna bi çözüm yokmudur?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 virtualDub divfix[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 media player classic bsplayer vlc[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Sağolun![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sorununun nedenini bilemiyorum çözümünü hiç bilmiyorum. bazı video dosyalarında ben de rastlıyorum aynı soruna. Ancak neyin bu soruna neden olduğunu bilmiyorum. Arkadaşların dediği video programlarıyla açmayı deniyebilirsin tabii.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ASF veya WMV gibi microsoft'un kendi video formatında olan dosyalarda olur bu dediğin. Dosya uzantısına aldanma. Windows Media Encoder ile tekrar encode etmeyi deneyebilirsin. Orda Seeking diye bir ayarı var. Kapatıp açılabiliyor. Ancak bu garanti deil. Seeking'i kapalı bir dosyayı tekrar encode edebildiğim ama seeking'i açamadığım zamanlar da oldu. Ayrıca ASF'yi AVI'ye veya MPG formatına çevirebilen programlar da deneyebilirsin. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 17 Aralık 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Başka programlarla açma olayını denedim,tamam sorun yok. Ama şimdi bende bi video dosyası var,bunun hertarafı error. Mesela biyere gelince görüntü başa dönüyor. İleri sarıp o yeri geçiyorum,busefer başka biryere geliyor gene başa dönüyor. Bunu nasıl çözeriz?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Her tarafı error diosun neyini çözcen ki onun? Zaten bozukmuş.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar