Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 scotch iyidir ya bourbon da neymiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Puromu yakayım, geliyorum azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 burbon da çok güzel yaw adını şanını bilmediğim bir burbon getirmişti arkadaşım almanyadan, bayıla bayıla içtiydim valla çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ben jack içerim arkadaş. hatta şu an ballısını bekliyorum bakalım. bulamazsam scotch da içerim. öyle "ıyyy bu ne" demem. halk adamıyım ben. robe u da sattım viski yanında yemelik çikolat aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yok valla viski muhabbeti yapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 mal mısınız acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 garbage a yardım konusu açarken aldığın riskin farkında mısın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yok lan farketmez eğlenin tabi ben alınmam böyle şeylerden ayrıca biz neler içtik neler yedik viski muhabbetine bile girmem o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 görmemişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi sen bir de dediklerimizi ciddiye alıp alındın mı? asdjasld ohooo sen de ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 viski'yi de ucuz diye içiyorum fiyat/alkol oranına göre en uygun bunu buldum dışarı çıkmadan yuvarlıyorum birkaç tane yemek yerken kolayla içiyorum pek tabi alkolsüz sosyalleşemeyen bir awkward olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ohooo alıncaksanız oynamayalım abi. takmayın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aha şu http://i2.cdscdn.com/pdt2/e/l/5/1/700x700/label5/rw/label-5-scotch-whisky-70cl.jpg 13 euro burda bardak da hediye edince hemen kaptım kötfeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iyi viskiyi bulduk da kolayla mı karıştırdık!!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 viski içeniniz tatava birinizin evinde whisky stones yoktur allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 iki viski içen de gelip burda muhabbet yapıcaksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 whisky stonesuz, buzla fln mı içiyor insanlar hala? ben glenfiddich 40 ve 50 den aşağısını içmem bu arada. şaka şaka öyle viski bulsam satar bilgisayar alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Nako said: iki viski içen de gelip burda muhabbet yapıcaksa... hiç ben almışım viskiyi air'e dökmüşüm burda gelip artislik yapıyolar hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 elitler toplanmış gene yargılıyor. tek onlar içebiliyor ya vişkiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 airim vardan girmis, viski iciyorumdan cikmis adam, tam bir elitizm oykusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 araya yurtdışında olduğumu da sıkıştırmıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 13 öyro iyiymiş burda 100 lira falan en uygunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yav said: viski içeniniz tatava birinizin evinde whisky stones yoktur allah bilir Bende var da, gerek yok. Viskiyi 16c de tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yav said: araya yurtdışında olduğumu da sıkıştırmıştım :/ o beni etkilemedi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar