Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 mesela buraya mesaj yazıyorum ya bu girdiğim bütün harfler real time paticikte kaydedilse işte ben mesajı göndermesemde yarısına kadar yazıp sonra silip sonra göndermediği hali gözükse burada çok kötü olurlan valla bütün rezil oluruz bütün yazım hataları yanlışlıkla yazılan kelimeler xxx chat rooma yazıcam diye buraya yazıp silenler falan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
daverc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Oyle bisey olur iste[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kan çıkar[signature][hline]tuana...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 zaten bazen öyle bi tribe giriyom yanıtlarken...acaba adminler görüyomu yazdıklarımı felan.... acaba varmı yokmu tribine soktunuz şimdide :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ahada bozuldu en sonunda[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 neler düşünüo adam ya..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI Genç FB
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bu ne kadar saçma salak bi düşünce böyle - silindi show ur tits pls - silindi selam asl - silindi ne zaman içiyoruz kanka - silindi olmaz öyle şey canım olursa yukarda ki gibi olur[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Mandooo, 18 Aralık 2004 00:04 tarihinde demiş ki: zaten bazen öyle bi tribe giriyom yanıtlarken...acaba adminler görüyomu yazdıklarımı felan.... acaba varmı yokmu tribine soktunuz şimdide :) haha eskiden nebula forumunda birisi beni dellendirince hay ben senin +%½#+&^#4' falan dümdüz gidiyordum sonra hepsini siliyordum yollamıyordumda mesajı ama rahatlıyordumda :P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya dalga geçiyorum geyik yapıyorum ben farketmiyormusunuz:D olurmu lan öyle şey ya ben sizin varya taaa.. -silindi- ulan adam gibi yorum yazsanız -silindi- yok be dalga geçiyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben nebulada herkese matrix code ile küfür ediyordum rahatlıyordum. Aylar sonra farkettiler banlamadılar =)[signature][hline]tuana...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Lol birisi vardı mors alfabesi ile silenceremi ne gidiyordu:) banladılar bi süre sonra ehhehee[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 $>£#$£#{[{]{]${[#{$££#>#$[#{[>$ - silinemedi işte biz buraya kaydettik bunları... farkındayım chemical dalga geçtiğinin :) >£#>£$½½{£{½>#$½> - bu da silinemedi ama en azından sansürledik eski yazıları...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Chemical, 18 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki: Lol birisi vardı mors alfabesi ile silenceremi ne gidiyordu:) banladılar bi süre sonra ehhehee bi tip vardı eleştirmiştik mors alfabesiyle bize sövmüştü seer di.Bütün gece adresi bulmak için uğraştım buldum decode ettim.Adamı banlattım =)[signature][hline]tuana...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Dusunce suclusu adam :D Acaıp acaıp seyler aklına gelıo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar