-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hoydonk hödüğü gelmiş 40 yaşlarına adamı halen ısrarla oynatıcaklar ulan düz yolda yürüyemio herif 90 dakkika maça çıkartıyolar ne bu rezillik adam tabi sakatlancak,artık bu sakatlıktan sonrada oynatsınlar,sahada ölüm :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] [Bu mesaj -Kobe- tarafından 04 Aralık 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Kobe geçen sene sizi kimin kurtardığını unutma, biraz olsun vefa göster, biraz olsun nankörlük yapmadan adamı daha ılımlı eleştirin... (Sözüm tüm FBlilere) Hani tamam "gitsin artık gerekmiyor" derseniz deyin ama tutup da "hoydonk hödüğü" derseniz ayıp yani... Adam tek başına FB'yi sırtladı geçen sene be.. [signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Aralık 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya git allah aşkına onun yerine ne forvetler alırdık geçen sene aynı perfonmansın 10 katını gösterrirdi.2 tane frikik attı havalara soktunuz adamı,şimdi onuda yapamıo ya..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Pardon Kobe, futboldan anladığını sanmıştım da o yüzden yazmıştım o mesajı, mesajımı geri alıyorum.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 lafi soleyen kobe senin sozun butun fblilere vay anasini[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hehehe =) walla bu threadde çok güldüm =D[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 kendisi zaten bu sene sonunda bırakmayı düşündüğünü belirtmemiş miydi daha ne?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Patos, 04 Aralık 2004 22:58 tarihinde demiş ki: lafi soleyen kobe senin sozun butun fblilere vay anasini Sözüm tüm fb lilere değil, görüşü paylaşan fb lilereydi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Rewendor, 04 Aralık 2004 22:03 tarihinde demiş ki: Kobe geçen sene sizi kimin kurtardığını unutma, biraz olsun vefa göster, biraz olsun nankörlük yapmadan adamı daha ılımlı eleştirin... (Sözüm tüm FBlilere) said: Rewendor, 05 Aralık 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Sözüm tüm fb lilere değil, görüşü paylaşan fb lilereydi... 1.'nin son iki kelimesine bir daha bak bence.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Anlatmak istediğim şey orada böyle düşünenler anlamındaydı, ama yanlış anlaşılmış, daha doğrusu doğru yazamamışım, benim hatam pardon.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 canı sağolsun hooijdonk'un...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 elinden geleni yaptı yaslı olmasına ragmen[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Pierre her zaman iyi adamdır eğer febe de bundan sonra birşey yapamayacağını söyleyen biri varsa ben bu adamın mantığından şüphe ederim ki zaten febenin bu sene avrupada güçlü bir takıma karşı iyi oynayarak aldığı tek galibiyetin kahramanıdır, geçen seneyi göz önüne aldığımızda febenin en iyi 2 adamındandır, bu sene de daumla kötü olmadan önce fırtına gibi girmişti lige onsuz febe çok zevksiz yani gerçekten diyorum pierre çok değişik bir adam bulunduğu takımda her zaman oynamalı şu anki haliyle, oynayabilecek biri çünkü.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar