Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih gitti sıra Hooijdonk'tamı

LuCk

Öne çıkan mesajlar

hoydonk hödüğü gelmiş 40 yaşlarına adamı halen ısrarla oynatıcaklar ulan düz yolda yürüyemio herif 90 dakkika maça çıkartıyolar ne bu rezillik adam tabi sakatlancak,artık bu sakatlıktan sonrada oynatsınlar,sahada ölüm :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin.
[b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected]

[Bu mesaj -Kobe- tarafından 04 Aralık 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kobe geçen sene sizi kimin kurtardığını unutma, biraz olsun vefa göster, biraz olsun nankörlük yapmadan adamı daha ılımlı eleştirin... (Sözüm tüm FBlilere)

Hani tamam "gitsin artık gerekmiyor" derseniz deyin ama tutup da "hoydonk hödüğü" derseniz ayıp yani... Adam tek başına FB'yi sırtladı geçen sene be.. [signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Aralık 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 04 Aralık 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
Kobe geçen sene sizi kimin kurtardığını unutma, biraz olsun vefa göster, biraz olsun nankörlük yapmadan adamı daha ılımlı eleştirin... (Sözüm tüm FBlilere)

said:
Rewendor, 05 Aralık 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
Sözüm tüm fb lilere değil, görüşü paylaşan fb lilereydi...

1.'nin son iki kelimesine bir daha bak bence.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Pierre her zaman iyi adamdır eğer febe de bundan sonra birşey yapamayacağını söyleyen biri varsa ben bu adamın mantığından şüphe ederim ki zaten febenin bu sene avrupada güçlü bir takıma karşı iyi oynayarak aldığı tek galibiyetin kahramanıdır, geçen seneyi göz önüne aldığımızda febenin en iyi 2 adamındandır, bu sene de daumla kötü olmadan önce fırtına gibi girmişti lige onsuz febe çok zevksiz yani gerçekten diyorum pierre çok değişik bir adam bulunduğu takımda her zaman oynamalı şu anki haliyle, oynayabilecek biri çünkü.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...