Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Alexi_Septimus, 01 June 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Thief 3 ten daha ümitliyim ben şahsen.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i ah ahh uzun süredir bende onu bekliyorum :)) bu arada Ouz_UFO çok saol yazı için zaten grafikleri ve demoyu falan izleyince salaklaşmıştım ( bu kadar mı güzel yapılır ya oyun ) bu senin yazdıgın özellikleri okuyunca hepten agzımın suyu aktı bu yıl baya verimli geçicek gibi gözüküyo :) ( hem sinemada hem oyun dünyasında )[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Half-Mumi 2 hehe ;) *!Reloads his Shotgun*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 öyle bir anlattın ki sanki bizzat oyunu oynadın gibi geldi bana. bir daha yeni konu ararken önceki konuları araştır ki, hem eski konular zenginleşsin, hem her cevap için yeni konu açılmak zorunda kalınmaz.[hline]You want a piece of me, boy?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ok yaw ööreniyoz. :) İGN'deki 10-20 sayfalık E3 previewlerini hatim ettim de ondan böyle anlattım...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Simofle, 02 June 2003 01:23 tarihinde demiş ki: Bırde hl2 nın muzıkler cok ıyıdı[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Gerçekten müziklerini çok merak ediyorumi hl nin müzikleri muhteşemdi.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 o devasa yaratığa saldırmak için cat atıyorum. daha öldürçek çok zombi var mı?[hline]You want a piece of me, boy?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 olması lazım... Çünkü o askerleri random dizayn eden motor boşa gider :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Öne çıkan mesajlar