Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anti Site.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anti-Site nedir?
Türkiye aleyhinde haksız ve kötü propaganda yapan, kurum ve kuruluşları yalan haberlerle rencide eden sitelere gün geçtikçe bir yenisi daha ekleniyor. Bu siteleri barındıran firmalar kötü niyet ve para için bu siteleri ısrarlara rağmen kapatmıyorlar. Türkiye'nin imajını zedeleyen sitelere karşı Anti-Site programı oluşturuldu.

Programı indirmek için gerekli olan adres;
www.btsec.net/antisite/antisite_kur.exe

Sorular&Cevaplar;
Anti-Site programı, duyarlı Türk Internet kullanıcılarının katkıları ile oluşan hat kapasitesini kullanarak bu sitelerin kaynaklarını tüketerek işlemez hale getirmeyi amaçlar. Bu program arka planda sizi rahatsız etmeden ve işlerinizi engellemeden çalışır.

Daha projenin ilk günlerindeyiz. Proje yeni olduğundan dolayı herkesin desteğine ihtiyacımız var. Katkıda bulunmak için programı yüklemeniz ve arka planda çalışmasına izin vermeniz yeterlidir. Katılım oldukça hedef sayımız artacaktır.

Hedefler nasıl seçiliyor?

Hedefler tamamen içeriğe göre seçiliyor. Eğer içerik Türkiye'ye karşı haksız ve sadece kötüleme amaçlı ise hedef seçiliyor.
Testler ve beta aşamasındaki projede örneğin terör örgütü PKK/Kongra-gel sitesi (www.kongra-gel.com) ve yine aynı gruba hizmet eden kendilerine halk direniş örgütü ismini takıp www.hezenparastine.com sitesinde askerlerimizi ve masum vatandaşlarımızı nasıl öldürdüklerini başarı olarak anlatan grupların sitelerinin yayını kesildi. Bu siteler aynı zamanda sürekli yabancı ülkelere TSK'yı suçlu gibi gösteren, uydurma haritalar ile Türkiye'yi yanlış tanıtan içerik barındırıyorlardı.
Hedefler bölümünde mevcut hedefleri ve gerekçelerini bulabilirsiniz.

Hedeflerin gerçekten bunlar olduğuna nasıl inanabiliriz?

Saldırılar uygulanırken tarafınızdan hedef sitelere bir takım veriler gönderilmektedir. Hattınızdan geçen verileri gösteren herhangi bir 'sniffer' programı kullanarak (örneğin popüler ve ücretsiz 'ethereal' programı olabilir) verilerin hangi adreslere gittiğini görebilirsiniz.

Program bilgisayarımı yavaşlatır mı?

Program sadece siz bilgisayarınızı kullanmadığınız zaman çalışabilir. Programın simgesine çift tıkladığınızda gelen ekrandan sadece ekran koruyucu çalışırken (siz bilgisayarınızla ilgilenmiyorken) ve ağ/Internet üzerinde herhangi bir işlem yapmıyorken çalışması için ayarlanabilir. Zaten programın varsayılan ayarlarla kurulumunda bu seçenekler aktiftir. Örneğin, bilgisayarınızı açık bırakıp bir dosya indirmek için ayrılsanız bile hat kapasitesini etkilememek için program aktif olmayacaktır.

Sürekli saldırı halinde nasıl tutabilirim?

Programın sürekli saldırı halinde olmasını istiyorsanız ekrandaki en üstteki 2 seçeneği işaretsiz hale getirin. Yani ekran koruyucu ve ağ bağlantısı ile ilgili kutucuklar işaretsiz olsun. Program sürekli saldırıya katkıda bulunacaktır.

Programın saldırı derecesi ayarı neyi belirtiyor?

Bu ayar ile hedefe açılacak eş zamanlı bağlantı sayısı belirlenir. Ne kadar yüksek bi değer ise saldırıya o kadar fazla katkıda bulunursunuz. Daha agresif saldırı daha fazla hat kapasitesi tüketir. Eğer program bilgisayarınızın başında olmadığınızda çalışması için ayarlıysa bu değeri yükseltmenizde bir sakınca yoktur. Toplu bir ağ içerisindeki kullanıcılar bu değeri toplu halde fazla arttırırlarsa ve bilgisayarlarını aynı anda kullanmazlarsa toplu halde hat üzerinde fazla bilgi akışı olacağından dolayı diğer kullanıcıları yavaşlatması olasıdır. Bu tür ortamlarda ayarın fazla yükseltilmemesi önerilir.

Programın hedef belirlediği site halen aktif, neden?

Hedef olan sitenin hala çalışıyor olması yetersiz kullanıcı sayısından kaynaklanır. Daha fazla katılım olduğu takdirde hedef olan sitenin kapandığı gözlenecektir. Az katılımla saldırı bile hedef siteye maliyet olarak zarar verir. Daha fazla veriyi karşılamak için daha fazla masraf yapmaları gerekiyor. Bazı firmalar siteleri yayınlarken aylık veri aktarım sınırı koyuyorlar ki hedef olarak seçilen site bu limite çok daha çabuk ulaşacağından sitenin yayını ayın ilk 1-2 gününden sonra kesintiye uğrayacaktır.

Yaptığımız saldırı tespit edilebilir mi? Edilseydi ne olurdu?

Programın tek başına yaptığı işlem saldırı sayılmaz. Herkes katkıda bulunduğu zaman işe yarıyor. Hedef sunucunun log dosyalarında katılımın 3-5 kişiyle sınırlı olmadığından dolayı siz ile hedef arasındaki paket trafiğinin yüzlercesi zaten farklı farklı IP adresleri ile mevcuttur.
Saldırı yapılan sitelerin içeriğine baktığınızda bunların savcıyla mahkemeyle işi olmayacağını anlarsınız. Şunu bilmeliyiz ki bizler bekçileri değil sahipleri olduğumuz bu coğrafya üzerinde bize ve bütünlüğümüze karşı yapılan onur kırıcı oluşumlara bu ve bundan daha fazlası bir tepkiyi vermekte haklıyız. Bu yaptıklarımızda bunun bir parçası.

Program ile T.C. Devleti'nin kurum ve kuruluşlarının bir bağlantısı var mı?

Hayır, bu program tamamen devletine ve milletine gönülden bağlı kişiler tarafından yazılmıştır.[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin
Mesaj tarihi:
Siz Anti-Site çıkarın, onlar Anti-anti site çıkarın böyle devam edin yorulunca birbirinizi bombalayın vs.

Bunu bıraktım millet bunu alıp hiç alakasız sırf kendilerine rakip olan bir siteyi yavaşlatmak için kullanırsa? Nekadar zordurki bunun bir klonun yaratmak sizden esinlenip.

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Aralık 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu programda öyle bir özellik bulunmuyor ve bunu yapmaları için bir sürü program zaten mevcut,lütfen ilgilenmiyorsan boşu,boşuna yorum yapma.[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. "
M.K..Ataturk
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 17 Aralık 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Siz Anti-Site çıkarın, onlar Anti-anti site çıkarın böyle devam edin yorulunca birbirinizi bombalayın vs.

Bunu bıraktım millet bunu alıp hiç alakasız sırf kendilerine rakip olan bir siteyi yavaşlatmak için kullanırsa? Nekadar zordurki bunun bir klonun yaratmak sizden esinlenip.

ıhmm uHm Evet ya bende merak ettim ?[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
defAultgame - gamerbug postin.
greenpeace
Mesaj tarihi:
Bide merak ettiğim siz dediğin kim onlar dediğin kim gerekli açıklama yukarda yapılmış ama anlamadın sanıyorum onlar terorist siteleri senin 20 bin askerini öldüren teroristlerin siteleri biraz daha dikkatli olsan keşke.[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. "
M.K..Ataturk
Mesaj tarihi:
Eleştirmekte mi yasak? Ben eleştiriyorum bence yanlış.
O sizin terör örgütü dediğiniz sitelerde kendilerini eleştirilere ve dışardan gelen sözlere kapattığı için bu şekilde körleşip bu hallere geliyorlar. Yani oturup uzun uzun düşündünüzde doğru yol olarak buna mı vardınız?

Net Teröristliği[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Valla komik bişey demiyorum siz yorum yapın kötüleyin,atın tutun,sayın,sövün ne istiyorsanız ben gerekeni yapdım forumu açdım net teroristliği diyorsan sana göre öyledir bana göre netteki teröristliğe karşı savunma.[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. "
M.K..Ataturk
Mesaj tarihi:
Hayır yani teroristliğin bir parçası nedir?
Uğruna savaştığın davayı en çabuk, en direk ve en yanlış yoldan temsil etmektir. Sizde bunlara aynen kendi dilleriyle cevap veriyorsunuz. Kolay mı olmasını bekliyordunuz ki böyle insanlarla doğru yoldan savaşmanın? Kimse bunu söylemiyor ama sizin yaptığınız şey kolay ve yanlış.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Doğrusu ne peki abi ne yapmam gerekiyor?
Her öldürdükleri asker için sitelerinde övgüyle bahseden,benim devletim milletim üzerinde haritalar çizip,yazılar yazanlar için yapmam gereken olay ne doğrusu ne cidden onu anlamadım yoksa kimsenin görüşüne bi lafım yok ama anlayamıyorum.
Pkk 40 tane devlet sitesi hack'liyor,bu sitelerde teroristler övülüyor Türkiye devleti karalanıyor,küfürler ediliyor biz ise karşılık verdiğimiz zaman net teroristi oluyoruz.[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. "
M.K..Ataturk
Mesaj tarihi:
Bither tamam kendince haklısın bende sevmiyorum pkk lyı asala yı hepsinin kökünün kazılmasını olmadı öldürülmesini isterim ama net üzerinden karşılıklı saldırının ucu sadece sid.k yarışı olur o da dediğini devletin sitelerine yapar ve bu iş bitmez

Sonuç olarak boşver onların internette yaptıklarını önemli olan gerçekler onun sesi sadece ordan hoş gelir gerçek ise askerlerimizin onları gördüğü her yerde onların canını okumasıdır[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu

[Bu mesaj screamer tarafından 17 Aralık 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Birde eklemek istiyorum sanıyorum çoğunuz biliyorsunuzdur devlet bile böle sitelerle yani,büyük ve örgüte mesajlar veren bölücülüğü destekleyen siteleri kapatmak için bi bilişim merkezi kurdu ve burda kendi devlet memurlarımız,terorist gruplara hizmet eden siteleri kapatıyorlar benim sormak istediğim devlettemi terorist?
Eğer devlet teroristse bende teroristim ha değil diyorsanız ben neden teroristim?[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. "
M.K..Ataturk
Mesaj tarihi:
Kullanılabilir.
Ama bu onları daha da cesaretlendırmezmı?
"Alçak turk cocukları bakın bıze neler yapıyorlar!!"[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
ii bari ermenilerde gelirler bizim bilgisayarlara saldırırlar.Sonra bilgisaya göçer benimde param gider nie bazı kişiler milliyetçilik yaptı die.Böyle kitlesel saldırmayın bireysel savaşın sonradan benim gibi parası olmayanların bilgisayarı giderse nolcak bumudur vatan millet anlayışı.

Dipnot: bi siteyi çökertmek için kaç kişi gerekiyor:P[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
said:
LoMBaK, 17 Aralık 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
ii bari ermenilerde gelirler bizim bilgisayarlara saldırırlar.Sonra bilgisaya göçer benimde param gider nie bazı kişiler milliyetçilik yaptı die.Böyle kitlesel saldırmayın bireysel savaşın sonradan benim gibi parası olmayanların bilgisayarı giderse nolcak bumudur vatan millet anlayışı.

Dipnot: bi siteyi çökertmek için kaç kişi gerekiyor:P
Bilgisayara saldırma?
Evinde teroristlere hosting firmalığı filanmı yapıyorsun?[signature][hline]"Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur. "
M.K..Ataturk
  • Yeni Oluştur...