Wolas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 1) Yenı bilgisayar alıyorum ekran kartı olarak neyi tavsiye edersiniz? 2) "Your current security settings prohibit runningActiveX controls on this page. As a result, the page may not display correcty." her web sayfası acmaya calıstıgımda bu msj ı alıyorum sebeplerını bılenler varsa bı zahmet. Sagolun.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 1. once istersen bi ekran kartına ne kadar butce ayırabileceğini belirt şu an piyasa envayi çeşit ekran kartı var 30$-1500$ arası 50$ civarı msi fx5200 t128 100$civarı asus radeon 5500 150$ civarı radeon 9600xt bravo edition 250$ civarı radeon 9800xt daha yukarısı için fiyat sorunuz :p 2. işletim sistemini de yazsaydın neyse xp olduğunu var sayıyorum. service pack 2 yüklü mü? yüklüyse yukarda adresbarın hemen altında bir uyarı görürsün ordan izinverebilirsin. eğer o çıkmadıysa güvenlik ayarlarına custom leveldan unsigned activexleri promt (türkçesi sor heralde) hale getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hatta güvenlik ayarlarını tools->internet optionstan bakabilirsin. ekran kartı nasıl birşey istiyorsun onu da söyleseydin, daha yardımcı olabilirdik.. mesela şu an alınacak en iyi kartlar x800xt ve 6800ultra. ama dandik olsun buna karşın ucuz olsun istiyorsan fx5200 alcaksın. yok orta karar birşey olcaksa, 9600xt veya 9800pro kartlarına bakıcaksın..[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 1) 500$ gıbı ama sız soyleyın bıraz yukarı cıkabılırım belkı ben bır tane buldum ama cok pahalı asus atı x800 - 9800 ultra xds radeon - atı radeon 9700 falan 2) Dedıgını onceden bende yapmıstım ama duzelmedı hepsındekılerı sor a getırıdım ama olmadı hala[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 1. 500$ ise pny marka 6800gt al derim dijitatrendde bulabilirsin arkadaşım 1 hafta önce aldı. 520$ kdv dahil fiyatı. 2. cevap yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 up[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Dorsia bende bilgisayar alıyorum yeni ekran karıt 9800pro düşünyodum araştırdım ve şu an $300 a kadar olan en iyi kart 3 ay önce türkiyeye gelen 6600Gt. Tomsharware.com.tr de detaylı benchmark testlerinde en iyi ikinci kart çıktı.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya su active x deneyim seyi bendede var haleldmeedim surekli gelio ayarları deiştirdim optionstan gene gelio azimle gelio inanılmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Sana 500 dolara 6800Gt iyi gider gerçekten Winfast'in veya MSI'ınkini al. Veya biraz daha para biriktirip benim gibi X800Xt pe iceq2 al :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 naapcaksınız ya da napıyosunuz bu ekran kartlarıyla merak ettim.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oyunlari maksimum grafikte oynuyolar[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 sona?[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ben ne mi yapıyorum? Grafik tasarım okuyorum yandaldan ıc mımarı okuyunca programın dıbıne vurmak zorunda kalıyorsun egg tabıkı ekran kartıda ıyı bır sey olması lagzım kı bu programları kaldırsın aynı anda bı kacını acmak gerekıyor ve tabıkı vazgecılmez olan oyun larıda ıyı bır grafık de oynasam hıc de fena olmaz bır bılgısayar kurdum kendıme ahanda yazayım bunu alıcam allahın ıznıyle İslemci: AMD Athlon 64 4000+ Anakart: Asus A8V Deluxe Sogutma: Thermaltake Aquarius III Disk: Western Digital WD 740GD Ram: Corsair Twinx 1024-3200XL Pro Ses Kartı: Audigy 2 ZS Platinum Optik Surucu: NEC ND-3500A Guc Kaynagı: Tagan TG480-U01 Kasa: CoolerMaster Stacker STC-T01-UW Grafik Kartı: HIS X800XT ICEQ II Digital TV Kartı: Vision DTV SAT-CI Sımdı gerıye kalan sey bıraz para onuda allahın ıznı ıle anneannemden cokucem bısmıllah... Off-topıc oldu neyse.. su benım actıvex ı ne yapıcam xp home var su an da.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Apple falan alsana sen ciddiysen.Tabi bölüme yeni başlamadıysan bunun daha iyi farkında olman gerekir. Özel grafik tasarım için gayet spesifik sistemler olması lazım.Hem de güzel fiyatlara.( pahalı anlamında :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Elmalar da oyun nasıl oynuycam oyun oynamakda sart hep ıs hep okul nereye kadar.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar