pontipati Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 tevekkül oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Uykumu kaçıracak kadar büyük bir sorunda, oyun oynuyorum sabaha kadar, sonra zorunlulukla uyuyorum. Gamsızım biraz, sorun varsa ben yokum, uğraşamam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 hem iş hem şehir değiştirmeyin aynı anda beyin yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 pontipati said: tevekkül oluyor o DeÄŸil,tevekkül bir nevi Allaha teslim olma,kadere boyun eÄŸme amacıda içerir. Kısaca demek istediÄŸim o deÄŸil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 tevekkül elinden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah(cc) a havale etmektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 başa gelen çekilir mentalitesiyle alakası yok bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sorumlu olmadığım konuları düşünmüyorum sorumlu olduğum konuları da düşünmemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 pontipati said: tevekkül elinden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah(cc) a havale etmektir Her neyse bu da değil demek istediğim sen her ne kadar bu şekilde yorumluyorsanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 iyi de adam allaha birakmiyo isi yaptiktan sonra, tevekkul olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 beyler şu rahat olun, takmayın falan gibi komik şeyler yazmayın plz zaten insanlar bunu yapamadığından, telkinin işe yaramadığından şikayetçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Law said: pontipati said: tevekkül elinden geleni yaptıktan sonra gerisini Allah(cc) a havale etmektir Her neyse bu da değil demek istediğim sen her ne kadar bu şekilde yorumluyorsanda. anladım panpa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ebeveynimin mesleği yüzünden immune durumdayım bu tarz şeylere. Küçükken acil serviste o kadar dram gördüm ki, ölen insanlar, cesetler, elinde koluyla doktor diye bağırarak kapıdan geçen insanlar... Sıkılmış hissedersem geçmişte gördüklerimi hatırlıyorum. Sorun küçülüyor gözümde. Üstesinden de geliyorum hani. Çoğu insanın iğrenç bulduğu şeyler etkilemiyor beni. Sadece hislerimi Acilde doktor almış sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar