GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Longshanks said: beyler yaşlandık bence. ben de hiç single oynayamıyorum. mmo için de commitment yok zaman veremiyorum oyunlar geçti artık gibi yani ahah aynen ya aynı durumdayım bi dota 2 oynuyorum akşame ve gelince 1-2 maç onun dışında ne oynadın diye sor en son metr last light ı bitirdim 3 ay sürdü bitirmem.... ha bide deadpool u bitirdim galiba... o da hastası olduğumdan... işte witcher gelecek inşallah ona saklıyorum kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 BonePART said: BF4 teki bebeler babalarına daha vitamin olmadan ben CS Beta 3.1 ve Q2 oynadıgımdan gelmiyo bana o tip FPS ler. ahah aynen. oyunun trailerina bakmaya bile tenezzul etmedim. csgo guzel ama oldschool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 jonq said: Donanım dünyası çok hızlı ilerlediğinden bugun iyi dediğimiz PC yarın mid-range e düşüyor, oyunları high/ultra da oynayamıyor, sağda solda gördüğümüz SS,videolardan sora oyuna bakmak içimizden gelmiyor. her sey tamam, bu haric. konsolvari oyunlar yuzunden tum oyunlar nerdeyse konsol speclerine gore ayarlandigindan donanimdaki gelismelerin hic bir etkisi olmuyor. oldugunda da ekran karti disinda bir seyi iplemek zorunda degilsin. ram artislari durdu. islemci desen etkisi oyunlarda baya dustu. bottleneck yaratmasin, yeter. bir tek ekran karti var.o da eski manyakliginda cikmiyor. ciksa da bir seri atlayarak gidebiliyorsun. tek bir adet 580gtx ile bile cogu oyun hala her sey max oynaniyor, 780gtx var halbuki su anda piyasada. 1998-2005 arasindaki donanim yenileme hizini hatirlayin. simdi yapiyorsun bir high end kasa, 4 yil gidiyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar