Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne oynamali?

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Longshanks said:

beyler yaşlandık bence. ben de hiç single oynayamıyorum.
mmo için de commitment yok zaman veremiyorum
oyunlar geçti artık gibi yani

ahah aynen ya aynı durumdayım bi dota 2 oynuyorum akşame ve gelince 1-2 maç onun dışında ne oynadın diye sor en son metr last light ı bitirdim 3 ay sürdü bitirmem.... ha bide deadpool u bitirdim galiba... o da hastası olduğumdan... işte witcher gelecek inşallah ona saklıyorum kendimi...
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Donanım dünyası çok hızlı ilerlediğinden bugun iyi dediğimiz PC yarın mid-range e düşüyor, oyunları high/ultra da oynayamıyor, sağda solda gördüğümüz SS,videolardan sora oyuna bakmak içimizden gelmiyor.

her sey tamam, bu haric.

konsolvari oyunlar yuzunden tum oyunlar nerdeyse konsol speclerine gore ayarlandigindan donanimdaki gelismelerin hic bir etkisi olmuyor. oldugunda da ekran karti disinda bir seyi iplemek zorunda degilsin.

ram artislari durdu. islemci desen etkisi oyunlarda baya dustu. bottleneck yaratmasin, yeter. bir tek ekran karti var.o da eski manyakliginda cikmiyor. ciksa da bir seri atlayarak gidebiliyorsun. tek bir adet 580gtx ile bile cogu oyun hala her sey max oynaniyor, 780gtx var halbuki su anda piyasada.

1998-2005 arasindaki donanim yenileme hizini hatirlayin. simdi yapiyorsun bir high end kasa, 4 yil gidiyor nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...