Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ölü dövme sanatçısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ben yinede bi tavsiye verim , dövme yaptırcaksan random adama yaptırma bu işte hani türkiye çapında bi ismi olsun toplasan zaten 10 tane adam var doğru düzgün yapan farklı kulvarlarda , bunlardan randevu alıp paranı ona göre ayarlıyıp 1 kerede yaptırmanı tavsiye ederim, yoksa o hayatın boyunca kalıcak ve boktan olduğunu fark ettiğin zaman iş işten geçmiş olur onuda söylim :D hadi bana eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Rerore said: http://sifamarket.com.tr/picmanage/upload/kalp-atislari.jpg ben sundan düşünüyorum koluma Benim arkadasim yaptirdi buna benzer bisey ve cok pisman. Hakikaten kotu durdu kolda. Gerci ilk dövmesiydi bu. Farkli dovmelerin de varsa aralarinda siritmaz ama ilk dovmense bunu yaptirma derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 kolumda ameliyat izi var 1,5x4cm lik o bölgeye düşünüyom zaten saatin altında kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ne çeşit bir dövme yaptıracaksın ona karar ver sonra kime yaptırıcağını söylerim. bende ankaradayım neredeyse ismi bilinenlerin hepsini tanırım istanbuldada uzun yıllar yaşadım oradakiler buradakileri katlarlar asıl izmirde rus bir hatun var o tr de gördüğüm en iyisi nese konuyu bozmadan hangi tarz bişi istediğine karar ver. Dövme yaptırırkende parayı düşünmemeni öneririm bu senin bir kaç gün takılıp atacağın bir parça değil hayatının sonuna kadar bedeninde onunla yaşayacaksın en iyi şekilde en doğru seçilmil dövmeyi yaptırmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben ademe yeni dövme yaptırdım çok memnunum ancak adem piyasadan biraz fazla ücret alıyor. L_Zero said: var mı bildiğiniz arkadaşlar? biliyorum yarınız kilolu nerdler, yarınızda hayata tutunmaya çalışan fakirlersiniz ama elbet tecrübelerine dayanarak yol gösterecek biri vardır ^^ tunalıda storm tattooya gitmeyi düşünüyorum adem şanlıya bunun dışında sizin önerebileceğiniz/tanıdığınız insanlar var mı? uzun süredir yaptırmak istediğim bir dövme var ve zamanı geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 wolas gereken cevabi vermis bana gerek kalmadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 mlsf ankarada kısıtlı sayıda adam var ve fiyat konusunda da esnek degiller tabiki istanbul gibi misal ben kadıkoyde bir arka yaptirdim 9x12 lik dovmeyi ankarada yaptirmis olsam tahmini bi 450-500 bayilirdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Wolas said: ne çeşit bir dövme yaptıracaksın ona karar ver sonra kime yaptırıcağını söylerim. bende ankaradayım neredeyse ismi bilinenlerin hepsini tanırım istanbuldada uzun yıllar yaşadım oradakiler buradakileri katlarlar asıl izmirde rus bir hatun var o tr de gördüğüm en iyisi nese konuyu bozmadan hangi tarz bişi istediğine karar ver. Dövme yaptırırkende parayı düşünmemeni öneririm bu senin bir kaç gün takılıp atacağın bir parça değil hayatının sonuna kadar bedeninde onunla yaşayacaksın en iyi şekilde en doğru seçilmil dövmeyi yaptırmalısın Paylaştığım resim var mesela ama ondan önce siyah koyu bir silüet çevresine kırmızı gölgeli bir dövme düşünüyorum en çok, hani spesifik olmak gerekirse böyle siyah pumpkin gibi düşünebiliriz, yine aynı şekilde tribal ya da düz bir desende olabilir şuan arayış içindeyim bi 3/4 gün düşünüyorum daha, çok renkli karışık bir şey ya da portre düşünmüyorum mesela cover için, aynı şekilde dövmemin özel olması gerektiğini biliyorum fakat hoşunuza giden 1-2 öneriyede açığım varsa arşivinizde vs. Telden yazdım böyle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 dövmecilerin sitelerine gir yaptıkları işlere bak renkleri ve tekniği kafandaki işe en yakın olanı seç git konuş ikna olursan yaptır. ben kesin bişi anlayamadım okuduklarımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar