Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da dövme sanatçısı

L_Zero

Öne çıkan mesajlar

ben yinede bi tavsiye verim , dövme yaptırcaksan random adama yaptırma bu işte hani türkiye çapında bi ismi olsun toplasan zaten 10 tane adam var doğru düzgün yapan farklı kulvarlarda , bunlardan randevu alıp paranı ona göre ayarlıyıp 1 kerede yaptırmanı tavsiye ederim, yoksa o hayatın boyunca kalıcak ve boktan olduğunu fark ettiğin zaman iş işten geçmiş olur onuda söylim :D hadi bana eyw
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

http://sifamarket.com.tr/picmanage/upload/kalp-atislari.jpg

ben sundan düşünüyorum koluma

Benim arkadasim yaptirdi buna benzer bisey ve cok pisman. Hakikaten kotu durdu kolda. Gerci ilk dövmesiydi bu. Farkli dovmelerin de varsa aralarinda siritmaz ama ilk dovmense bunu yaptirma derim ben
Sosyal ağlarda paylaş

ne çeşit bir dövme yaptıracaksın ona karar ver sonra kime yaptırıcağını söylerim. bende ankaradayım neredeyse ismi bilinenlerin hepsini tanırım istanbuldada uzun yıllar yaşadım oradakiler buradakileri katlarlar asıl izmirde rus bir hatun var o tr de gördüğüm en iyisi nese konuyu bozmadan hangi tarz bişi istediğine karar ver.
Dövme yaptırırkende parayı düşünmemeni öneririm bu senin bir kaç gün takılıp atacağın bir parça değil hayatının sonuna kadar bedeninde onunla yaşayacaksın en iyi şekilde en doğru seçilmil dövmeyi yaptırmalısın
Sosyal ağlarda paylaş

ben ademe yeni dövme yaptırdım çok memnunum ancak adem piyasadan biraz fazla ücret alıyor.

L_Zero said:

var mı bildiğiniz arkadaşlar?

biliyorum yarınız kilolu nerdler, yarınızda hayata tutunmaya çalışan fakirlersiniz ama elbet tecrübelerine dayanarak yol gösterecek biri vardır ^^

tunalıda storm tattooya gitmeyi düşünüyorum adem şanlıya

bunun dışında sizin önerebileceğiniz/tanıdığınız insanlar var mı?

uzun süredir yaptırmak istediğim bir dövme var ve zamanı geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

ne çeşit bir dövme yaptıracaksın ona karar ver sonra kime yaptırıcağını söylerim. bende ankaradayım neredeyse ismi bilinenlerin hepsini tanırım istanbuldada uzun yıllar yaşadım oradakiler buradakileri katlarlar asıl izmirde rus bir hatun var o tr de gördüğüm en iyisi nese konuyu bozmadan hangi tarz bişi istediğine karar ver.
Dövme yaptırırkende parayı düşünmemeni öneririm bu senin bir kaç gün takılıp atacağın bir parça değil hayatının sonuna kadar bedeninde onunla yaşayacaksın en iyi şekilde en doğru seçilmil dövmeyi yaptırmalısın

Paylaştığım resim var mesela ama ondan önce siyah koyu bir silüet çevresine kırmızı gölgeli bir dövme düşünüyorum en çok, hani spesifik olmak gerekirse böyle siyah pumpkin gibi düşünebiliriz, yine aynı şekilde tribal ya da düz bir desende olabilir şuan arayış içindeyim bi 3/4 gün düşünüyorum daha, çok renkli karışık bir şey ya da portre düşünmüyorum mesela cover için, aynı şekilde dövmemin özel olması gerektiğini biliyorum fakat hoşunuza giden 1-2 öneriyede açığım varsa arşivinizde vs.

Telden yazdım böyle oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...