L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 var mı bildiğiniz arkadaşlar? biliyorum yarınız kilolu nerdler, yarınızda hayata tutunmaya çalışan fakirlersiniz ama elbet tecrübelerine dayanarak yol gösterecek biri vardır ^^ tunalıda storm tattooya gitmeyi düşünüyorum adem şanlıya bunun dışında sizin önerebileceğiniz/tanıdığınız insanlar var mı? uzun süredir yaptırmak istediğim bir dövme var ve zamanı geldi :)
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Nasıl istersen; http://www.taf.org.tr/wp-content/uploads/bg_news.gif
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ben bu adamın resmini topikimde istemiyorum lütfen editle :D
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 teşekkür ederim siğıl hiç yoktan iyidir. hani.. o saçlarına taç yap.. neyse yok mu arkadaşlar şurası iyidir? bak bana yaptı oo çok iyi diyen?
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 http://www.tattoo-line.com/ mustafa, bence ankarada en iyi.
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 hmm fiyat konusunda piyasa standartı gibi değil mi zegna? yaptırmak istediğim dövme biraz detaylı o yüzden rezil olsun istemiyorum açıkcası. iyiymiş söylediğin arkadaş bir görüşeyim olmazsa. pati indirimi falan var mı ^^
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 mustafaya yaptırmıştım, Ankarada daha iyisi var mı emin değilim.
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 memnunsun sanırım? dövmenin fotosunu atsana, sitelerdekine güvenmiyorum ahah :D bende şu elemanı düşünüyordum işte siz mustafa diyene kadar, yurtdışında yarışmalarda vs dereceleri var; http://www.facebook.com/tattoosbyadam.net?fref=ts
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 e mustafa nerede bu arada? iletişim bilgilerinde adres vs yazmıyor
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Üşenme istanbula gel NOKTA kapişş
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 hmm tamam orayada uğrarım ademde tunalıda. fiyat alabilseydim bir yerden iyi olacak meh.
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 demonik memonik aciyip şeyler atma bana benim dövmem çok şeker ahah
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 abi dövme yaptırcak adam şu dövmeleri gördükten sonra gelir bu adama yaptırır yani cidden anlamıyorum siz insanları , biz uzaylılar böyle worldclass işleri görünce dayanamıyoz
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 dövmenin hasını mardinde yaptıracaksın
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 GONDARCENGIZ said: abi dövme yaptırcak adam şu dövmeleri gördükten sonra gelir bu adama yaptırır yani cidden anlamıyorum siz insanları , biz uzaylılar böyle worldclass işleri görünce dayanamıyoz abi ilk gönderdiğin dövmeden hiç hazetmedim misal, birde dövme yapılan arkadaşında payı var tabi :D verdiğim linke bak oda iyi yani.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 GONDARCENGIZ said: abi dövme yaptırcak adam şu dövmeleri gördükten sonra gelir bu adama yaptırır yani cidden anlamıyorum siz insanları , biz uzaylılar böyle worldclass işleri görünce dayanamıyoz de bu adam kim? asfhadaf
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 gey dövmesi askfoaskfo , güzel ya şaka maka ama bana kalırsa kopyala yapıştır yapmayın onu calimero said: de bu adam kim? asfhadaf emrah köse
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ya şey düşünüyorum hani kalp kısmını ağaçla değiştirip dış kola uzatmayı ama bilemedim daha
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 evet yani daha önceden var bir tanede 2 cm bişi
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 http://sifamarket.com.tr/picmanage/upload/kalp-atislari.jpg ben sundan düşünüyorum koluma
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 abi zevkini ve kültürünü bilmiyorum ama , o dövmeden pişman olursun söylim , tek baykuş falan saçma yani :D biraz karıştır bişeyler kat ne bilim old school falan tarzı daha iyi gider o tür kuşlu hayvanlarda yoksa baya karı kız işi duruyo genel dövmeli bakış açısından söylüyorum , mesela gibi , yaratıcılık sana kalmış dövmeciye gidip 4-5 resim verip bunları şuraya yap dersen herif sana çizer gösterir bunu yaptım der , custom work hesabı sende beğenirsin adam iyiyse dersin şuraya şöyle bişey mi yapsak falan üstünde orda karar verilir birazda doğaçlama şansı verirsen adama her iyi dövmecinin zaafıdır o güzel bi iş çıkarır o laftan sonra yani
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 gidicem sorucam işte bir cover up olucak zaten olmadı önce onu hallederim
Öne çıkan mesajlar