Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da dövme sanatçısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
var mı bildiğiniz arkadaşlar?

biliyorum yarınız kilolu nerdler, yarınızda hayata tutunmaya çalışan fakirlersiniz ama elbet tecrübelerine dayanarak yol gösterecek biri vardır ^^

tunalıda storm tattooya gitmeyi düşünüyorum adem şanlıya

bunun dışında sizin önerebileceğiniz/tanıdığınız insanlar var mı?

uzun süredir yaptırmak istediğim bir dövme var ve zamanı geldi :)
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim siğıl hiç yoktan iyidir.

hani..

o saçlarına taç yap..

neyse

yok mu arkadaşlar şurası iyidir?

bak bana yaptı oo çok iyi diyen?
Mesaj tarihi:
hmm fiyat konusunda piyasa standartı gibi değil mi zegna?

yaptırmak istediğim dövme biraz detaylı o yüzden rezil olsun istemiyorum açıkcası.

iyiymiş söylediğin arkadaş bir görüşeyim olmazsa.

pati indirimi falan var mı ^^
Mesaj tarihi:
memnunsun sanırım?

dövmenin fotosunu atsana, sitelerdekine güvenmiyorum ahah :D

bende şu elemanı düşünüyordum işte siz mustafa diyene kadar, yurtdışında yarışmalarda vs dereceleri var;

http://www.facebook.com/tattoosbyadam.net?fref=ts
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

abi dövme yaptırcak adam şu dövmeleri gördükten sonra gelir bu adama yaptırır yani cidden anlamıyorum siz insanları , biz uzaylılar böyle worldclass işleri görünce dayanamıyoz

abi ilk gönderdiğin dövmeden hiç hazetmedim misal, birde dövme yapılan arkadaşında payı var tabi :D

verdiğim linke bak oda iyi yani.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

abi dövme yaptırcak adam şu dövmeleri gördükten sonra gelir bu adama yaptırır yani cidden anlamıyorum siz insanları , biz uzaylılar böyle worldclass işleri görünce dayanamıyoz

de bu adam kim?

asfhadaf
Mesaj tarihi:

abi zevkini ve kültürünü bilmiyorum ama , o dövmeden pişman olursun söylim , tek baykuş falan saçma yani :D biraz karıştır bişeyler kat ne bilim old school falan tarzı daha iyi gider o tür kuşlu hayvanlarda yoksa baya karı kız işi duruyo genel dövmeli bakış açısından söylüyorum ,

mesela

gibi , yaratıcılık sana kalmış dövmeciye gidip 4-5 resim verip bunları şuraya yap dersen herif sana çizer gösterir bunu yaptım der , custom work hesabı sende beğenirsin adam iyiyse dersin şuraya şöyle bişey mi yapsak falan üstünde orda karar verilir birazda doğaçlama şansı verirsen adama her iyi dövmecinin zaafıdır o güzel bi iş çıkarır o laftan sonra yani
  • Yeni Oluştur...