Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su kaçağı tespiti ve tamiri ile ilgili


mani

Öne çıkan mesajlar

Görüntülü ve aletli su kaçağı tespiti yaptıranınız oldu mu hiç ? Pis ve temiz su için. Bodrum kattaki dairenin bodrum katıyla ortak kullandığı duvara su geliyor biryerden. Ya pis su borusunda kaçak var ve su o duvara yürüyor. Veya yukardan kaldırımdan yağmur suyu falan gidiyor. Çünkü apartmanın önündeki kaldırım taşları 3. kez çöküyor. Her defasında belediye tamir ediyor ama o toprak ve kum akıp gidiyor. Sorun nerde bilmiyoruz açıkçası.

Bizim burada gelen bir usta var ama deneme yanılma yöntemiyle işini görüyor ve en son çıldırtmıştı beni. Yan apartmandan akşam akşam sizden bize su geliyor diye kapımızı çaldılar çünkü bu adam öyle demiş. Ertesi gün gidip onların bodruma baktığımızda suyun kendilerinden geldiğini gördük. Adam hala inat ediyordu ama allahtan yanındaki çırak kafası çalışan biriydide ikna ettik. Pis su bacasını falan açtırttı bize atıyordum adamı az kalsın bacanın içine sinirden.

Neyse işin özü İstanbul-Bakırköy bölgesine bu tarz hizmet veren bir firma var mı bildiğiniz ve fiyatları nedir. Gelsinler baksınlar ama soymasınlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte cins bizim apartman abi. 3 tane emekli var. aidat verirler ama kuruş hesabı yaparlar. ulan sen gençsin diye bi itelediler zaten para toplama işini. Hadi hatır gönül yapıyoruz işte eski bina zaten sağından solundan çıkıyor birşeyler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım yağmur suyu veya temiz su sızıyor bodruma apartmanın dışından. iski'ye arıza kaydı bıraktım gelsinler baksınlar şebeke suyundan mı kaçak diye. Yağmur suyu falan geçiyorsa peki kimler yapıyor bu yalıtımı ? Avrupa yakasında var mı bildiğiniz işinin ehli. su yalıtımı yaptırmak gerekecek herhalde. Çünkü beton baya su çekmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...