Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Beta'da Hangi Sunucudasınız?

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

omen - undead rogue
hargath - undead rogue
delytr - undead priest
skroce - undead priest
lind (linderoth) - orc hunter
mel - troll rogue
redbaron - orc warlock

şimdilik hatırladğım türk arkadaslar bunlar biz silverpinedayız undeadler olarak orclar ve troll kardesimiz barrensda iki koldada yardım bulabilirsiniz yani

server daha öncede soylediğimiz gibi 3 pvp den 2. si[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeTh, 12 Aralık 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
Kore version berbat herşey korece questler muestler yaratık isimleri hepsi korece çıkıyo direk us open betada giriyorum bah

eğer kore client çektiysen öyle olur.bende us openbeta clienti var.sadece diğer oyuncuların isimleri korece olduğu için onları göremiosun diğer herşey ing. tabi adamların konuşmalarınıda göremiosun
Sosyal ağlarda paylaş

@Omen arkadasimiz cok güzel aciklamis yardimlasarakta
questlerimizi yapiyoruz asiri lag yok cok iyi oynaniyor
10 lu lvlleri gectik bile yakinda raide hazir duruma gelecez
rogue ve priest mevcut diger class lardan acarsaniz
raidlerde de dengeli bir oyun cikar diye düsünüyorum elinizi
cabuk tutun gelin arkadaslar zevkli bir oyun oynayalim
Sosyal ağlarda paylaş

belki yeri değilde nasıl lvl alıyorsunuz? Quest bende yapıyorumda sanırım kestiğim yaratıkların lvl ları az veya fazla geliyo Hep kendi lvlım +-1 mobları kesmeye çalışıyorum ( lvl 14 gnome mage) ama o kadarda kolay gelmiyor. Tabii grup yapamıyorum onunda katkısı var mıdır zor lvl atlamamda ?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

cumartesi pazar nerdeyse günde 10'ar saat oynamışımdır. çok zevkli ya. hele böyle aynı levelda 3-4 arkadaş olunca quest'ten quest'e koşuyosunuz.

quest bulamayan arkadaşlara: tek başına oynuyorsanız lvl 8 falan olduğunuz quest kıtlığı çıkıyor. geneldekendi level'ınızın altındaki quest'ler bitiyor, diğerleri de tek başına zorluyor.

en iyi iki seçenek:
1) parti bulun, 2-3 kişilik partiler o civardaki tüm questleri rahatça yapar
2) başka ırkın topraklarına gidip bi de ordaki düşük level quest'leri yapın.

mesela ben l15 olduğumda undead topraklarında 13-14 lvl arası quest kalmamıştı, kalanlar hep 16 17 falandı. gittim orc topraklarına 11-15 arası 7-8 quest vardı. onları yaptım l17 oldum. şimdi dönüp undead quest'lerine devam edebilirim mesela. quest kıtlığı olmuyor diğer ırk topraklarına da giderseniz. gezin biraz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim serverdaki arkadasların oyun nick leri ve forum nicklerini yazıyim bizim server a gelmek istiyen arkadaşlar isimlerden herhangi birimize ulasabilir; (şu anda 10 kişi mevcudumuz var allaha şükür, chat in kolaylasması açısından da ufaktan bir guild olayına girdik hayırlısı bakalım :) )

OmeN (Undead Rouge)
Delytr - Delyyy (Undead Priest)
Hargath - Mirage (Undead Rouge)
Skroce (Undead Priest)
Lind - Linderoth (Orc Hunter)
Mel (Troll Rouge)
RedBaron (Orc Shaman)
Ocrana - Xrex (Undead Warlock)
Shindor - Fortinbras (Orc Shaman)
Arth ( ? )
ve Iluvatar ( ? )
[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 14 Aralık 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

16. level mage oldum.

tek başına ancak bu kadar. ara sıra rinen geliyor da adamda lag olduğu için birşey yapamıyor pek. ayrıca EU da questlerin yerlerini bulma konusunda pek zorluk çekmeyeceğim, 2 günde 16-17. level olurum.

tabi bir de bizim serverda bir sürü 40+ adam var koreli. 2-3 tane de level 60 gördüm. ne kadar sürede kastılar merak ettim cidden.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...