Private Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Undead mi oluyoruz? Ben mage mi, priest mi olsam karar veremedim sizce?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Kore version berbat herşey korece questler muestler yaratık isimleri hepsi korece çıkıyo direk us open betada giriyorum bah[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 omen - undead rogue hargath - undead rogue delytr - undead priest skroce - undead priest lind (linderoth) - orc hunter mel - troll rogue redbaron - orc warlock şimdilik hatırladğım türk arkadaslar bunlar biz silverpinedayız undeadler olarak orclar ve troll kardesimiz barrensda iki koldada yardım bulabilirsiniz yani server daha öncede soylediğimiz gibi 3 pvp den 2. si[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Private, 12 Aralık 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Undead mi oluyoruz? Ben mage mi, priest mi olsam karar veremedim sizce? 2 rogue 2 priest'iz undead olarak. warrior ya da mage iyi giderdi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben mage aciyim ozaman tabi daha fazla aksilik cıkmassa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yarın undead mage açıcam..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: MeTh, 12 Aralık 2004 19:31 tarihinde demiş ki: Kore version berbat herşey korece questler muestler yaratık isimleri hepsi korece çıkıyo direk us open betada giriyorum bah eğer kore client çektiysen öyle olur.bende us openbeta clienti var.sadece diğer oyuncuların isimleri korece olduğu için onları göremiosun diğer herşey ing. tabi adamların konuşmalarınıda göremiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Oyundaki pingleriniz ne alemde? benim oynadığım serverda en az 600 ping gördüm ama genelde 800-900 arasında değişiyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 1.1k pingle oynuyorum pek lag yok 1.4 e çıkınca feci oluyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 @Omen arkadasimiz cok güzel aciklamis yardimlasarakta questlerimizi yapiyoruz asiri lag yok cok iyi oynaniyor 10 lu lvlleri gectik bile yakinda raide hazir duruma gelecez rogue ve priest mevcut diger class lardan acarsaniz raidlerde de dengeli bir oyun cikar diye düsünüyorum elinizi cabuk tutun gelin arkadaslar zevkli bir oyun oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 belki yeri değilde nasıl lvl alıyorsunuz? Quest bende yapıyorumda sanırım kestiğim yaratıkların lvl ları az veya fazla geliyo Hep kendi lvlım +-1 mobları kesmeye çalışıyorum ( lvl 14 gnome mage) ama o kadarda kolay gelmiyor. Tabii grup yapamıyorum onunda katkısı var mıdır zor lvl atlamamda ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hehe bizim servera gelın omen dely filan hep burda birde mirage en yuksek zaten suan mirage adam lvl 17 oldu :P neyse gelın çarpışak :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 cumartesi pazar nerdeyse günde 10'ar saat oynamışımdır. çok zevkli ya. hele böyle aynı levelda 3-4 arkadaş olunca quest'ten quest'e koşuyosunuz. quest bulamayan arkadaşlara: tek başına oynuyorsanız lvl 8 falan olduğunuz quest kıtlığı çıkıyor. geneldekendi level'ınızın altındaki quest'ler bitiyor, diğerleri de tek başına zorluyor. en iyi iki seçenek: 1) parti bulun, 2-3 kişilik partiler o civardaki tüm questleri rahatça yapar 2) başka ırkın topraklarına gidip bi de ordaki düşük level quest'leri yapın. mesela ben l15 olduğumda undead topraklarında 13-14 lvl arası quest kalmamıştı, kalanlar hep 16 17 falandı. gittim orc topraklarına 11-15 arası 7-8 quest vardı. onları yaptım l17 oldum. şimdi dönüp undead quest'lerine devam edebilirim mesela. quest kıtlığı olmuyor diğer ırk topraklarına da giderseniz. gezin biraz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 mage acmıstımda sevmedim rogue denedim daha seri rahat geldi lvl11 oldum Fave troll rogue oyun icinde ekleyin listenize[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 of patchi indiremedim bi turlu yoksa girecem.bunun blizzard downloader dısında indiremezmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bende isim sıralamasında 2. servera girdim undead mage ve nickimde iluvatar eklersiniz friendse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bizim serverdaki arkadasların oyun nick leri ve forum nicklerini yazıyim bizim server a gelmek istiyen arkadaşlar isimlerden herhangi birimize ulasabilir; (şu anda 10 kişi mevcudumuz var allaha şükür, chat in kolaylasması açısından da ufaktan bir guild olayına girdik hayırlısı bakalım :) ) OmeN (Undead Rouge) Delytr - Delyyy (Undead Priest) Hargath - Mirage (Undead Rouge) Skroce (Undead Priest) Lind - Linderoth (Orc Hunter) Mel (Troll Rouge) RedBaron (Orc Shaman) Ocrana - Xrex (Undead Warlock) Shindor - Fortinbras (Orc Shaman) Arth ( ? ) ve Iluvatar ( ? ) [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 14 Aralık 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 arth degil fave :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 16. level mage oldum. tek başına ancak bu kadar. ara sıra rinen geliyor da adamda lag olduğu için birşey yapamıyor pek. ayrıca EU da questlerin yerlerini bulma konusunda pek zorluk çekmeyeceğim, 2 günde 16-17. level olurum. tabi bir de bizim serverda bir sürü 40+ adam var koreli. 2-3 tane de level 60 gördüm. ne kadar sürede kastılar merak ettim cidden.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bende geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 e bunlar koreli kasarlar tabi =) oyundada su an lvl 5-6 undead mage var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 onlar closed dan aktarilmiş charlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 az kaldı yüklüyorum oyunu bu arada bişey soracam bu ip falan gibi bişey lazım değil mi kore için nereye yazacaz o şeyi.. Bi yerde birisi yazmıştı görmüştüm ama arıyorum arıyorum bulamıyorum[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 tamam arkadaşlar Beta kayıtın en başındaymış[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ben indirdim oyunu ancak, ne yapıcam nasıl giricem bilemedim biraz anlatabilir misiniz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar