Mithr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Laptopum için 120GB bir SSD buldum. Şu an kullanıyor olduğum HDD'yi falan temizledim, 100 gb'ye falan düşürüp ssd'içerisine yazdırmayı planlıyorum. Ghost yazılımları falan mevcut sanırım bunun için. Şu an kullanıyor olduğum hdd içeriğinden den vazgeçemiyorum çünkü visual studiolar, sharepoint server, sql server falan filan bir sürü şey var. Projeleri cloud'a falan yedekledim. Soracağım şey bir sorun yaşar mıyım, dikkat etmem gereken bir konu var mı? Bu işlemi yapan başka biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Defrag yap önce. Sonra da alignment sorunlarını çözersen okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mithr said: Kullanmış olduğun önerebileceğin bir yazılım var mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 seagate'in bisey vardi, onla klonlamistim ben. ssdyi hddye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 klonlamak denilince, diyelim hdd değiştirmek istiyoruz ama format istemiyoruz. o zaman mı kullanılıyor klonlama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hiren's boot cd içerisinde seagate acronics true image var, onunla yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Selam Laptoptaki hdd yerine ssd aldigimda neler yaptigimi yazayim yardimci olur. Hdd li bilgisayara ilk olarak acronis kur. Sonra 100gb lik sisteminin tamaminin image'ini al. Yaklasik 60gb yada 45gb falan bu tutuyor. Hdd de kalsin. Ssd yi tak pcye hangi win kullaniyosan trial olarak bi windows kur. Ben win 7 home baaic kurmustum. Hddyi external gibi bagla. Driver falan ugrasma hic. Hdd den acronis setupiyla tekrar kur yeni win kurulmus pc ye. Sonra image al deyip hdd deki 45gb lik dosyayı goster ve baslat. Yaklasik ni yarim saat 45 dk yuklemeyi yapicak. Sonra dun aksam nasil kullandiysan herseyi aynen kullanmaya devam ediceksin. Tek fark "bu pcye noolmus lan, ucuyo" tepkin olucak bi sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 windows kurmaya gerek yok true image programı(ve benzerleri) cd den veya usb den çalışıyor.bende anakartın içinden çıkmıştı true image cd si, bilgisayarı onla başlatırsan gerisi zaten çok basit seçenekler var image(yedek) yarat - yedekten geri yükle tarzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar