Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 9. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 27.10.13 | 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maçı bıraktım ilk yarı 20 dakka sonra dönerim diye 2-2- olmuş hemen ve ben bakarken 2-3 oldu. Maçı takip ediyorum ve maç 2-4 bitecek galiba
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

Fransuxa said:

ya tamam gs liyiz ama şu godoşada allah aşkına kral mral demeyin amele sümüğü saç traşlı gerizekalıya

aynen abi, sanki bala attı onuda :D

Şaka mı yapıyorsunuz ya?

2010'dan günümüze EN DEĞERLİ türk oyuncu listelerine bakın. hadi üşenmeyin siz kendiniz yapın. Arda turan'dan başka Burağın üstüne yazabileceğiniz kaç türk oyuncu var? Özil falan demeyin ama bizim ligimizden yetişmiş Türk diyorum.

Ayıp denen bişey var.

Maçı kurtaran adam oldu gene, çok da güzel atmış, neredeyse üzülmüş GSlılar. Hay allam ya. Maçın başından beri susuyom gene tepemin tası attı. Sevinemiyom bile bu muhteşem futbola, harika takıma.

KRAL SENİ SEVİYORUZ. İyi ki varsın.
Mesaj tarihi:
boyle amele baskıya karsı topu dikip drogba ile indirsek 4 kisiyi savunmada tutsak cok rahat gol atıcaz ve pozisyon vermyicez de inatla ayaga pasla gidiyoruz. herifler de cok basıp alıyo.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

AtlaraFisildayan said:

Fransuxa said:

ya tamam gs liyiz ama şu godoşada allah aşkına kral mral demeyin amele sümüğü saç traşlı gerizekalıya

aynen abi, sanki bala attı onuda :D

Şaka mı yapıyorsunuz ya?

2010'dan günümüze EN DEĞERLİ türk oyuncu listelerine bakın. hadi üşenmeyin siz kendiniz yapın. Arda turan'dan başka Burağın üstüne yazabileceğiniz kaç türk oyuncu var? Özil falan demeyin ama bizim ligimizden yetişmiş Türk diyorum.

Ayıp denen bişey var.

Maçı kurtaran adam oldu gene, çok da güzel atmış, neredeyse üzülmüş GSlılar. Hay allam ya. Maçın başından beri susuyom gene tepemin tası attı. Sevinemiyom bile bu muhteşem futbola, harika takıma.

KRAL SENİ SEVİYORUZ. İyi ki varsın.

kanka sen ne saçmalıyon ya. otur 2010 senesindeki bütün attığı gollerini izle. hepsi kaleciyle karşı karşıya kalıpta attıgı goller. o gollerin o kamile değil arkasında 5 kişiyi çalımlayıp al canım at sen diyen adama yazılması lazım. takıma katkısı sıfır. atak yapma top çevirme oyundan adam düşürme alan boşaltma aralara kaçma sıfır. 10 hareketinin 9 u ofsayt. evet kanka kral. haklısın. futbol öğrenin olm biraz.
  • Yeni Oluştur...