Soris Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bu ne biçim hikaye lan yeni çıkan gençlik dizileri gibi. Dayak da yedin mi kardeş karı kılıklı yağuşuklu çocuklardan. Emirin yolu mu lan burası çek arabanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bizim sınıfta daha 18 yaşına girmiş ve kendilerinde "et" olduğunu yeni fark eden kızlarla dolu. Kimin peşinden gideceklerini şaşırıyorlar. Herkes zaten holding patronunun oğlu bu yaştan vurgun yapmak istiyorlar. Eğer mercedes'in veya bmw'n varsa işin rahat ortamın kralı sende olur. Her gün değiştirirsin bir tane ama yoksa gg deyip çekileceksin. Bahsettiğim üni Bilgi btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 lan kız tavlarken dil kullan diyolardı. bu muydu yoksa ben saatlerce vık vık konuşuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 NE DEMEK KIVANÇ TATLITUĞ GİBİ ADAMLAR VAR. SEKS YAPAMAYACAKSAN BRAK HEMEN ÜNİVERSİTEYİ. SEKSTEN BAŞKA KAZANCI YOK, GİT DÜKKAN AÇ 5 YILLIK ESNAF TECRÜBEN OLSUN EN AZNDAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Fistan said: ortaokuldayım desen anlardım da LAN BU NE tamam 1 sene önce lise talebesiyken insanın "lank" diye bir yaz tatilinde büyümesini beklemek çok mantıklı degilde, hazırlık mazırlık üniversiteye gelmişin, şu eziklik duygusunu, ergenlik problemlerini biraz geride bırakıp özgüven sahibi olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oldun said: hay nickine 1 sana iki Oldun frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar