reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 8 yükle 8 iyidi ya, 8.1 kötü, metro uiyi atınca zaten 8 7 aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 8 yükliyim ama 8.1 e yukseltmiyim. fena fikir deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 zaten 8.1 pat diye gelmiyor abi zorunlu değil, biz bok var atladık hemen 8.1 ayrı bir windows sürümü gibi update gibi değil yani istemyen halen günlük updatelerini alırken 8 kullanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mesaj alındı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bana yapma etme dedilerdi de gectim 8.1 e dinleyeydim iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Windows 8.1'e geçince anlamsız bir mouse problemi yaşamıştım, genel bir 8.1 problemiymiş, mouse lag yapıyor oyunlarda veya fullscreen application'ı açıp win'e döndüğünde falan. Fix'i çıkmış: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar