Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bi o resimler var zaten birde bizim çektiklerimizi görsen böh olurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi o ikinci fotoğraf nasıl bir mutsuzluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 gay fest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Fin said: LAN DEFOL GİT ARADAN ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Editor said: bi o resimler var zaten birde bizim çektiklerimizi görsen böh olurusun hazır istanbula gelmişim, bir asker arkadaşımı ziyaret edeyim diyip avrupa yakasında kaybolmuşken tesadüfen sensation ın olduğu gece oluyor bu olay bu arada, her yerde beyaz tshirtlü insanlar görmüştüm. hepsi pale tipli erkeklerden oluşmaktaydı. gördüğüm bayan sayısı yıldız teknik mak müh. bölümündekilerden daha fazla değildi inan. ve ayrıca ortalama 1.60 boyunda dolgun baldırlı esmerimtrak kızlar sırf şort giydiler diye kimse böh olmuyor artık abi. sensation bir şakaydı, ben ne olduğunu da anlayamamıştım zaten gayder gibi bir şey eylem yapıyor sanmıştım ilk. çok acayip bir geceydi. yavşak arkadaşım da açmadı telefonumu zaten. küfrede küfrede sabiha gökçene gittiydim. neyse tl,dr; sensation un canlı bir tanığı olarak söylüyorum rezaletti cantuğ=Editör bullshit atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 içerisini görmeden nasıl bukadar emin konuşuyorsun anlamadım Tek gereksiz gördüğüm şey Oturma alanlarıydı ve salak deluxe olayı sen bullshitin önde gidenisin gelip burda bişiyi bilmeden etmeden atma paramı veriyorlar bana ooo kız kaynıyordu orda demem için ? o resimdeki gibi değildi içersi diyorum bukadar basit. Nesini anlamıyorsunuz anlamadım. Birtek nerde Kız patlaması gördüm biliyormusunz David Guetta da oda hepsi teenage kızlar doluşmuştu. Bunun dışında bütün eventlar nasılsa aynen öyle idi WS abartmayın! O resim gidemeyenleri ağlamaları http://www.absolutmadrid.com/wp-content/uploads/2008/09/ssw2007-4.jpg http://static.wixstatic.com/media/3f9fd8_e0410030276c8217209b4aaeedc3b00f.jpg Böyle yüzlerce resim var arkalarda çoğu türkiyedeki eventlerda olan kız yoğunluğu kadar kız görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ne zaman oluyor bu tomorrowland? ağustos'ta da ozora varmış ona gidizleyecem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Xenocide said: Editor said: Somon said: sensation white istanbul olmuştu bi ara olmadan önce çok efsane deniyordu oldu bitti kimse tek kelime etmedi niye öle oldu o :S Çünkü fakirler gidemedi... gidemeyenlerin sesi çıkamadı... ...gidenler gayet asil insanlardı... ...ses çıkarmadılar fakirler üzülmesin diye... Bu arada comboyu çip etmişsiniz :( http://galeri2.uludagsozluk.com/311/sensation-white-turkey_334414.jpg http://img.internethaber.com/other/6.20121014125209.jpg hacca gidiyolar sanki mk gerçi daha çok kız vardır orda heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 editor senseyşının sahibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 la editor yine ne salliyon bizim garsonlar sensation whiteda calistilar vip bolumunden her yerde anlatiklarina gore senin soylediklerinin tam tersi bi uza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Editor kendisini kanıtlamak için daha fazla yırtınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar