interperez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 google image searchten bulmuştur be abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Az biraz daha bak hurriyet linkine kimin kazandigini ogren tekrar yaz buraya kisiyi :) Odev sana. Verdigin kisi o ceo lar arasinda en az kazanani.. Facebook diyim 2 milyar+ dolar yillik kazanc diyim anlasilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bahsettikleri saatlik rakam o kisiye ozel yani.. Neymis para kazanmak icin beyinde lazim degilmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 zuckerberg facebookun ceosu mu? sahibi değil mi fb un zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 wikipedia said: Occupation: Chairman & CEO of Facebook, Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kanuni said: Az biraz daha bak hurriyet linkine kimin kazandigini ogren tekrar yaz buraya kisiyi :) Odev sana. Verdigin kisi o ceo lar arasinda en az kazanani.. Facebook diyim 2 milyar+ dolar yillik kazanc diyim anlasilir.. o zaman daha kötü. valla ben bu herifi gördüm ve direk gıcık oldum. eğer bu adamdan 20 kat fazla kazanan adam varsa CEO olarak, kelimeler yetersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 niye yetersiz kalsın abi. para=emek değil yani öyle bir dünyada yaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 :) vidar kardeşim,ben de biliyorum öyle bir dünyada yaşamadığımızı. ancak öyle bir dünyada yaşamamamız inandığımız değerlerden vazgeçmemizi gerektirir mi? ben insanların emeklerinin karşılığını almalarından yanayım.eğer adam 100 milyon Dolarlık emek harcıyorsa alsın 100 milyon Doları. ama o bahsettiğin günümüz dünyasında bu paraları alan adamlar ne kafa,ne kol gücü harcayarak hak etmiyorlar o paraları...heee,dersen ki iyi kıç yalıyorlar,iyi adam kaydırıyorlar,iyi ali cengiz oyunları oynuyorlar....işte zaten ben bu türden <> paraya dönüştürülmesine karşıyım. sıkıntım oradan. bugün hep CEOlardan gideceğiz galiba bu arada. Kanteron Systems kurucu ortağı ve CEO'su Jorge Cortell'in, bu hafta New York'ta katıldığı bir toplantısı sırasında paylaştığı topuklu kadın ayakkabısı fotoğrafı ve beraberinde düştüğü not ortalığı fena karıştırdı. Cortell, yatırımcı ve girişimcileri biraraya getiren etkinlik sırasında attığı tweette, " Etkinliğin girişimciler ve yatırımcılar için olması gerekiyordu ama bu yüksek topuklar (Bunun gibi çok fazla gördüm) Bu da neyin nesi? #beynegerekyok" sözlerine yer verdi. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24981712.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Öyle çok adam var ama oraya nasıl geldiklerine de bakmak lazım. Bu apple'ın son aldığı 2 modacı mesela , ondan önce bir ara pepsinin ceosunu almışlar falan , bu insanlar hep gerçekten bir işler başararak geliyorlar bu noktaya. He tabii arka yalayan çok var aralarında o da ayrı konu , onlarada aferin , arka yalayalarak 100m kazanmakta başarı , sen bende arka yalasak bile 100m kazanamayız be abi o kadar parayı kim bulmuşta bize verecek. Benim tanıdığım insanlar arasında bile beni max 2-3 milyona boğabilecek insanlar var , onlarında arkasını yalayan yalayana zaten. O yüzden hala iş ararken 'yemek+yol veriyo mu la bunlar' diye bakınacak seviyeden çıkamıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 haksızlık etme Mito kendine aslanım. karakter en önemli meziyettir. başkası nereyi yalarsa yalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar