manve Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Elime bir sekilde az kullanilmis plex gecti. Pazarlik payi mevcuttur. Cesitli yerlerde tanesini 14$ dan sattiklarini duydum. Pati indirimi ile tanesini 14 liraya birakiyorum arkadaslar. Izmirde, kucukpark ile buyukpark arasindayim. Elden teslim yapilir veya kargo size ait olmak uzere kargo ile de yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 buralar sonra değerlenir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 12$ vereyim hemen halledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 reklam alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 manve ile daha önceden alış verişim oldu. Güvenilir satıcı ben kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 burayı da alayımda, üsttekinde oturur, bunu kiraya veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Valla elimdeki stok sinirli, yenisi gelir mi bilmiyorum. Bu aralar piyasa biraz gergin, bulmakta sikinti cekiyorum. Ancak 12$ benim icin uygun IBAN gonderiyorum OMden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Plex alıcısı biraz vahşi oluyor dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 10 yap alıyım. nasılsa eline bir şekilde geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Referanslarim cok saglamdir. Herkesin bildigi, saygi duydugu bir saticiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Toplu alımlarda indirim varmı kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aman caldirma ustad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Hocam çalıntı mal değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Maruz görün ama nedir bu plex yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Toplu alimlarda, ne kadar toplu olduguna gore degisir. 5 tane alana bir tane de benden diye bir kampanya yapabilirim mesela. Arkadaslar lutfen piyasadaki diger ucuz, adi, calinti mallarla karisitrmayin. Urunlerim tamamen guvenilir kaynaklardan temin edilmis olup, saflik konusunda garanti verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 say my name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Olm yapmayin yaziktir lan. Adamin ici sizliyodur simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 -Crawler- said: Maruz görün ama nedir bu plex yahu. aşadaki elemanın aradığı izmirli bi eleman evilaktarus said: İzmir de son güzel günlerini geçir kardeş bulacağım seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Haa. Anladım olayı neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar