Horrible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bir kadın annesinin cenazesinde inanlılmaz yakışıklı bir adam görmüş ve ilk görüşte aşık olmuş...Ama u adamı hayatında ilk defa görüyormuş bu cenazeden önce ne akraba nede eş-dost olarak tanımıyormuş.Aklından bir türlü bu adamı çıkartamamış ve aradan 1 hafa geçtikten sonra kendi öz ablasını öldürmüş...Sizce nedeni nedir? -------------------------------------- Alta cevabı yazıcam lütfen cevaba bakmadan önce kendiniz ilk aklınıza gelen nedeni düşünün... Cevap: Kadın bu adamın akraba yada eş-dost olduğunu düşündüğü ve eğer ablasını öldürürse onunda cenazesine geleceğini ve bir daha görebilecerğini düşündüğüü için ablasını öldürmüş Bu soruya doğru cevap verenlerin cinayet işlemeye eğilimi varmış.Cezaevlerinde ki serikatillere bu soru sorulduğunda hemen hemen hepsi doğru cevabı vermiş.YAni yanlış cvp vermeniz ii bişey :) ( bence külliğen yalan :) )[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Höh bea :)[signature][hline]DJ Tiesto
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Kadın bu adamın akraba yada eş-dost olduğunu düşündüğü ve eğer ablasını öldürürse onunda cenazesine geleceğini ve bir daha görebilecerğini düşündüğüü için ablasını öldürmüş bunu düşündüm çünkü en az 100 kere bunun hakkında topic açıldı en az 100 kere de etraftan duydum bilinçaltıma işlendi artık[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 keşke cevabı yazmasaydın ister istemez insanın gozu kayıyo hatta geç olmadan sil cevabı soru dusundurucu hakkaten..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Fransua, 17 Aralık 2004 17:50 tarihinde demiş ki: Höh bea :) +1[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş...
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hass bildim ama ablası olarak düşünmedim yakın bi akrabası vs[signature][hline]In Flames We Trust
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Cinayet işlemeye eğilim olayı doğru :) İnsanın aklına gelmez ki o tarz bişey. Ben ablası kötü bişey yapmış ordan çocuğu çıkarmış falan falan öyle düşündüm. Kendi zevki için ablası öldürebileceği aklımdan bile geçmedin çünkü kafam öyle çalışmıyor :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 o herifin yine cenazeye geliceini dusunmus. alta valla bakmadım hatta bunu böle cevaplayanlar potansiyel seri katilmiş =P daha önce okumuştum =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: shapshal, 17 Aralık 2004 17:51 tarihinde demiş ki: Kadın bu adamın akraba yada eş-dost olduğunu düşündüğü ve eğer ablasını öldürürse onunda cenazesine geleceğini ve bir daha görebilecerğini düşündüğüü için ablasını öldürmüş bunu düşündüm çünkü en az 100 kere bunun hakkında topic açıldı en az 100 kere de etraftan duydum bilinçaltıma işlendi artık +1[signature][hline]Ç.B.A.L.
vanquisher Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 aramaya inanmak linki bulurdum ama aramaya üşeniyom :)[signature][hline]forgiver122-->forgiver1-->"vanquisher"
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bir adam varmış tuvalete gitmiş, tuvalette zenci bi adamla karşılaşmış. Bi hafta sonra adam kendine yeni bir cep telefonu almış. neden?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben cinayet işlemeye meğilli değilmm !!! sadece zekiyim :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 saçmanın saçması.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Mortis, 17 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Bir adam varmış tuvalete gitmiş, tuvalette zenci bi adamla karşılaşmış. Bi hafta sonra adam kendine yeni bir cep telefonu almış. neden? zenci onu soysun tekrar karşılaşsınlar diyemi
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 cenaze olsun die yapmışş *!dağılın uleeee*[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ne kadar temiz kalpli bir insanım hiç aklıma gelmedi sadece şöyle olabilir diye düşündüm ablasının gizli sevgilisi gibisinden :) aşk çoçuğuyuz aşk :lol:[signature][hline] [Bu mesaj Xharloan tarafından 17 Aralık 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar