Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kadın annesinin cenazesinde inanlılmaz yakışıklı bir adam görmüş ve ilk görüşte aşık olmuş...Ama u adamı hayatında ilk defa görüyormuş bu cenazeden önce ne akraba nede eş-dost olarak tanımıyormuş.Aklından bir türlü bu adamı çıkartamamış ve aradan 1 hafa geçtikten sonra kendi öz ablasını öldürmüş...Sizce nedeni nedir?
--------------------------------------
Alta cevabı yazıcam lütfen cevaba bakmadan önce kendiniz ilk aklınıza gelen nedeni düşünün...

Cevap: Kadın bu adamın akraba yada eş-dost olduğunu düşündüğü ve eğer ablasını öldürürse onunda cenazesine geleceğini ve bir daha görebilecerğini düşündüğüü için ablasını öldürmüş

Bu soruya doğru cevap verenlerin cinayet işlemeye eğilimi varmış.Cezaevlerinde ki serikatillere bu soru sorulduğunda hemen hemen hepsi doğru cevabı vermiş.YAni yanlış cvp vermeniz ii bişey :) ( bence külliğen yalan :) )[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Kadın bu adamın akraba yada eş-dost olduğunu düşündüğü ve eğer ablasını öldürürse onunda cenazesine geleceğini ve bir daha görebilecerğini düşündüğüü için ablasını öldürmüş

bunu düşündüm çünkü en az 100 kere bunun hakkında topic açıldı en az 100 kere de etraftan duydum bilinçaltıma işlendi artık[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
keşke cevabı yazmasaydın ister istemez insanın gozu kayıyo hatta geç olmadan sil cevabı soru dusundurucu hakkaten..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 17 Aralık 2004 17:50 tarihinde demiş ki:
Höh bea :)

+1[signature][hline]
Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş..
Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş
Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş...
Mesaj tarihi:
Cinayet işlemeye eğilim olayı doğru :) İnsanın aklına gelmez ki o tarz bişey. Ben ablası kötü bişey yapmış ordan çocuğu çıkarmış falan falan öyle düşündüm. Kendi zevki için ablası öldürebileceği aklımdan bile geçmedin çünkü kafam öyle çalışmıyor :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 17 Aralık 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
Kadın bu adamın akraba yada eş-dost olduğunu düşündüğü ve eğer ablasını öldürürse onunda cenazesine geleceğini ve bir daha görebilecerğini düşündüğüü için ablasını öldürmüş

bunu düşündüm çünkü en az 100 kere bunun hakkında topic açıldı en az 100 kere de etraftan duydum bilinçaltıma işlendi artık

+1[signature][hline]Ç.B.A.L.
Mesaj tarihi:
Bir adam varmış tuvalete gitmiş, tuvalette zenci bi adamla karşılaşmış. Bi hafta sonra adam kendine yeni bir cep telefonu almış. neden?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 17 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Bir adam varmış tuvalete gitmiş, tuvalette zenci bi adamla karşılaşmış. Bi hafta sonra adam kendine yeni bir cep telefonu almış. neden?

zenci onu soysun tekrar karşılaşsınlar diyemi
Mesaj tarihi:
cenaze olsun die yapmışş

*!dağılın uleeee*[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
ne kadar temiz kalpli bir insanım hiç aklıma gelmedi sadece şöyle olabilir diye düşündüm ablasının gizli sevgilisi gibisinden :)

aşk çoçuğuyuz aşk :lol:[signature][hline]

[Bu mesaj Xharloan tarafından 17 Aralık 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...