Jinni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Corso > çok hoş.. ancak son fotoğrafında satureyşın fazla geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 evet onda biraz kaçırdım doygunluğu. renkler hoşuma gitti arttırdım ama fazla kaçtı heralde. teşekkür ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 corso 1-2 favorim :) 1ci de icinden keske daha sag taraftan asiri simetrik bi sekilde mi dagilsaydi acaba ocakbaşlari hani bi tapinak havasi mi verirdi diye gecirio insan :) 2 de masalla biraz daha az insan felan olsa mermerdeki yansimalar felan nefis olmus.. ehe bende yeni bisi denedim az once hop burdan[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hepsi çok güzel, özellikle qui'nin şu deniz manzarasına bitti. aslında tutorial yazılabilir evet. örneğin makinanızda şu tarz resimleri çekmek için şu objektifi takın, şu ayarı yapın denilebilir. ya da objeleri şu yakınlıkta çekerseniz şöyle bir sonuç çıkabilir gibi. dört işlem örneği vermişsiniz ama, sonuçta elimize kağıt kalem aldığımızda integral çözmeye başlamıyoruz, konuları bize, bu konuda bilgili kişiler anlatıyor :) konuları öğrendikten sonra oturup farklı soruları kendimiz çözebiliyoruz vs vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 fotola cok guzel valla ben pek anlamam ama goze hos gozukuyo ne diyim[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 soyle birsey cektim bugun, noiseu indirmeyi basardim, iso 50 ye tutunaraktan isigin ayariyla oyniyinca oluyo ehe, 100 ve yukarisi (digital kameralarda) feci grain yapiyo sonunda anladim. burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Draven > niye iso ile oynuyosun ki? Diyafram ve enstantane ayarlarıyla işini çözebilirsin aslında. Bırak iso otomatikde kalsın derim. Bu arada çalışma fena değil eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yuksek isolarda az isik olursa, yada kisa sureli shutter yaparsam noise asiri oluyo. o yuzden. arti cameramin diger ayarlari hep otomatik >:( karanlik resimleri canon A1 le cekmeyi denicem, neyse hadi bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 iso yu tavsiyem otomatik kullanmayin derim ben..kamera sizin ne kalitede bir resim istediginizi anlamayabilir (anlamaz). eger tripod varsa yada isik yeterliyse olabildigince dusuk iso mantikli kaliteli bir goruntu icin..yani amaca gore iso, herkes kaliteli goruntu ister neticede..ama iso yu yukseltmeye mecbur kalinan durumlarda oluyor tripodun yada isigin kesmedigi durumlarda..(futbol maclarinda bazi flassiz kapali alan cekimlerinde zart zurt..)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 lumière yeni makinemle ilk cektigim fotograf.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 isik demisken, tanri elfenerini korusun :) 25 sn pozlama f22 200 iso mono dan stereo[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ben de bu sene okulda alıyorum fotoğraf dersi ama dijital kadar rahat değiliz biz hehe :) siyah-beyaz çalışıyoruz ve banyosunu baskısını da yapıyoruz belki ilerde ben de koyarım çalışmalarımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 muazzam[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 esktra :) buyutec = fason macro :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 a yeni gordum topici, bu kadar ilgilenen olmasi hos tabi :) bunlar da benden bi iki tane daha var yildiz diasi, ama tarayicim yok maalesef.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad [Bu mesaj wastiee tarafından 05 Kasım 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 wastie tas gibiymisler:) birsey sorucam teknik olarak anlayamadigimdan...gokyuzu yildiz pozlamasi varya hani 17min.lik.. orda neden f2 den f22 ye ringing bir durum var? filmin hassasiyeti ile ilgili bi durum mu die dusundumde..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ordaki amac yildizlari, duz cizgi olarak degil de, kayan goktasi gibi cikarmak yani, f2 de film daha fazla isik aldigi icin yildizlar daha kalin cikiyor. f16da daha ince. o yuzden yildizlar duz cizgi olarak degil, goktasi gibi ciktilar o fotoda.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 yildiz fotograflarinda, cikan yildiz cizgilerinin kalinligini sadece film hassasiyeti ve diyafram belirliyor, pozlamanin bi etkisi olmuyo. cunku pozlamanin etkisi yerine, dunyanin donusunun etkisi var, ne kadar uzun pozlarsan pozla, bi yildiz bi noktada, sadece dunyanin hizina bagli olarak kaliyor, filmin o noktasini da o sure icinde etkiliyor sadece. pozlamanin etkisi, yildizlarin cizdigi yayin acisinda oluyor ama tabi :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad [Bu mesaj wastiee tarafından 05 Kasım 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 kapiss toparlak olarak pozlanip ufaktan inceliyo kuyruk olarak :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 wastiee > harika fotoğraflar tebrik ederim... çok fecii özendim şimdi benimkiler tıs kaldı... bilhassa hilikus ve wastiee'ninkilerin yanında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 tiss mi? jinni ehe her karenin hikayesi geyigine inandigimdan degil, ama sunu bilirim senin fotolarina ben yaklasamam kendim cekmeye kalkissam...hele devam ettirsen hobi/is olarak gayette devami gelir eminim. kimse anasinin karnindan objektifle dogmamistir herhalde? (dogan varsa yada yeni ogrendiyse uzun bir tatil oneriyorum..)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Fukara imkanlarla çekilmese çok güzel olabileceğine inandığım bi şey bu da.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hmm.. Alexi > imkanlar fukara olsa da çeken akıllıymış :) Bence pek bir hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 alexi -> editlenmis bi foto di mi bu, orjinal degil? adamin kafasi siyah cikmaliydi gibi gelio ters isiktan ;p[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 İlk foto çok ho$uma qıttı..[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar