Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Maslaktaki evimde Birkaç aydır böyle, diğer evde kalıyorum zaten leventte bu eve gittiğim uğradığım yok serverlar duruyor sadece... baya 5 ay geçti kaldı öyle. halen gelen giden yok bende dilekçe filan uğraşamam 4 ay sonra çıkacam zaten evden :D napsam ? direkt kapatayim aboneliği başkasının üstüne geçiriyim ? oda aa bozulmuş desin olurmu böyle ? -Normalde 210 geliyordu karttan otomatik çekilirdi... artik çekilmio baktim az kullanım faturalandırılmamıştır diyor faturada. wtf ?-
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ara bildir gelip değiştirsinler. kendileri anlarsa kaçak kullanım cezası da çakarlar.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 tespit edersler çok pis elektirk alırlar
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ne güzel işte böyle devam et, çıkacağın zaman kapattırırsın.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ite ite bildireceksin. sonra tahmini fatura çıkarırlar geçmiş aylara.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bildirmezsen ve kendileri tespit ederlerse daha fazla ödüyorsun. bildirirsen ortalama fatura çıkarıp ekliyorlar gelecek faturalara
Somon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 konuyu gizle ve yavaşça proof of concept hazırlamaya başla konu kilitlensin makine mühendislerini exploiting işlemi için konuya kanalize edelim.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 OK... hmm "Tatildeydim" ? "6 ay boyunca" ? "Hiç evde kalmadım birtek buzdolabı çalışıyordu" filan... başka ne olabilir? Böyle dilekçede yazılmazki...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Editor said: OK... hmm "Tatildeydim" ? "6 ay boyunca" ? "Hiç evde kalmadım birtek buzdolabı çalışıyordu" filan... başka ne olabilir? Böyle dilekçede yazılmazki... Öde işte adam gibi, 3 kuruş paradan mı kaçıyorsun, bi BF4 aldıramadık gerçi pis cimriye
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ayıpsın aldım ben senin bf4 ü halen vermediler keyi verince hemen atıcam.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Aluriel said: bildirmezsen ve kendileri tespit ederlerse daha fazla ödüyorsun. bildirirsen ortalama fatura çıkarıp ekliyorlar gelecek faturalara Bu elektrik dağıtım şirketinin insafında. Kendimize ait dükkanın yanındaki dükkanı kiraladık. Elektrik saati bozuktu. Uzun süre kendi dükkanımızdan uzatma çekerek kullandık aletleri. Sonra sıkıldık uzatma çekmekten fatura okumaya gelene söyledik saat bozuk diye. Saat de yumrukluyosun dönüyo 3 dk sonra duruyo. Biz gidip başvuru yapıcaz işte evrak mevrak diye düşündüğümüzden üşeniyoduk meğerse fatura okumaya gelen bildiriyomuş onu. Hiç evrak, borç, fatura fln ödemedik geldiler saati taktılar, akıllı sayaç hatta. Sayaç parası da almadılar.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Editor said: OK... hmm "Tatildeydim" ? "6 ay boyunca" ? "Hiç evde kalmadım birtek buzdolabı çalışıyordu" filan... başka ne olabilir? Böyle dilekçede yazılmazki... şunlar işlemez. geçmiş dönem faturana bakıp (1 yıllık) ortalama aylık çıkartıp kaç aysa çarpıp ekleştiriyorlar.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 SeaGle said: Aluriel said: bildirmezsen ve kendileri tespit ederlerse daha fazla ödüyorsun. bildirirsen ortalama fatura çıkarıp ekliyorlar gelecek faturalara Bu elektrik dağıtım şirketinin insafında. Kendimize ait dükkanın yanındaki dükkanı kiraladık. Elektrik saati bozuktu. Uzun süre kendi dükkanımızdan uzatma çekerek kullandık aletleri. Sonra sıkıldık uzatma çekmekten fatura okumaya gelene söyledik saat bozuk diye. Saat de yumrukluyosun dönüyo 3 dk sonra duruyo. Biz gidip başvuru yapıcaz işte evrak mevrak diye düşündüğümüzden üşeniyoduk meğerse fatura okumaya gelen bildiriyomuş onu. Hiç evrak, borç, fatura fln ödemedik geldiler saati taktılar, akıllı sayaç hatta. Sayaç parası da almadılar. hangi şirket o ? boğaziçimi ?
Öne çıkan mesajlar