SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sınırlenırsem vallahı sunnet bıle ederım ordakı cocukları o çakılarıyla ama onlar acınılacak haldeler çekıolar tınerı (hatta paraları olmadıgından baliyi) bılmıorum yanı ..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BatBoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Baggio, 14 Aralık 2004 18:27 tarihinde demiş ki: Herkes de uyanik ve supermenmis Paticik'teki masallah, hikayeler bir bir geliyor, hayirlisi ;) hadi sende anlat bakalım biraz bacyo.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ne güsel lan daha hiçbişeyim çalınmış değil, gerçi çalınmış fazla bişey de yok ayrı mesele:) neden acaba..... kıllandım şimdi:) arkadaş yüzbaşıoğlundan balta alıp öyle trene binmeyi planlıyor, faydası olur mu acep:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e
fab Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 teşekkürler sana sony ericsson dünyanın en kötü görünümlü telefonunu yaparak bizi bu tür densizlerden koruduğun için. T100[signature][hline]mesela beş
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 çok geçimş olsun. Bana da dolaşmışlardı bir kaç kez ama hangi durakta ineceğini ve nerede oturacağını bilirsen bir bok yapamıyorlar.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Geçmiş olsun kardeş. Adamlar bu dünyada iyi ya$amayı seçmişler yazık..Adam namuslu olur gider 10 limon alır satar gene evine para getiriri anlının teriyle böyle çalarak,gasp ederek yapıyorlar artık.[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
Felix Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Oncelikle Viktor gecmis olsun,insanda huzur birakmiyo bu serefsizler,bikacini taksim meydanda sallandircan bakalim daha yapiyolarmi,neyse.. Yazilarin hepsini okumadimda bende basimdan gecen bi olayi kisaca yazim dedim, 2yil once beyoglunda nevizadenin biriki arka sokaklarinda bi dukkan ariyodum 7-8 kisi gelip benim onlardan birinin kizkardesine satasdimi soyledi , iste bunlar beni yaka paca zorla bi evin bahcesine goturup telefonumu ve parami aldilar, bu olay baya etkilemisti beni, artik gerekmedikce yanimda fazla para tasimamaya calisiyorum ole arka sokaklar fln hic hosuma gitmio artik , bide kucuk bisi daha lisedeyken sinifda birisi vardi kadikoyde bicakla gasp yapiyolarmis hatta onlar goren baska bi arkim bile var , hava karardiktan sonra kadikoy sokaklarinda gezmeyin derim ben[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation ViVa La Bam[/u]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Haydarpaşa - Gebze hattını canlı müzik programıma geç kaldığım zamanlar ben de kullanıyorum...Şimdiye kadar pek dikkat etmemiştim ama artık biraz etrafıma bakınsam iyi olur sanırım yoksa gitarım gidici (: Kalabalıktan dolayı tırsmıyorum aslında ama sakat bir anda kalabalığın taş kesildiğini anlatmışlardı bana ; artık trene binmesem de olur diyorum :D Bu arada geçmiş olsun...Kadiköy'de ayakkabı boyacılarından da köşe bucak kaçınız ayrıca geç vakit Moda'da birşey içmeyiniz , zom olmayınız :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 14 Aralık 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 14 Aralık 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Delanoresse, 14 Aralık 2004 20:50 tarihinde demiş ki: oeh 10 limon satmakla telefon gasp etmek bir mi? hayır benim burda anlatmak istediğim şey ba$ka.Adam anlının teriyle para kazanmak istese 10 limon alır calisir gene satıp getirir.Öyle cep telefonu calıp satarak değil.[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya neyse 2 mızde anladık mı anladık tmm :][signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sahsen belimde 9luk wesson 5906 var rahatım mutluyum tedbiri elden bırakmıyorum henuz basima oyle birsey gelmedi allah kullanmayi nasip etmesin, insallahda hicbirinizin basina gelmez[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bendede babadan kalan brownıng var hemde orjınal omuz askılı fılan ama tasıyamıyorum normal bır vatandaşım cunkı taşıma ruhsatı olmadan gezdıremem yanımda sonra hem polısle papaz olurum ustune orduyla papaz olurum (sılah TSK ya kayıtlı ustunde kocaman TSK subaylarına mahsustur lafı işlenmiş) bıde ustune ıtın tekı kızdırır ınsansın tutamazsın ceker vurusun al yoktan yere cınayet ısledın delı yurek degılız normal vatandaşız biz[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 En iyisi alcan bi pompalı bi hususda pompalıcan :][signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yok sahsen oyle bir derdim olmadigi icin ve hukukta oldugum icin aldim o silahi yani tepem attiginda cekip vurmam adami savunma amacli ancak adami etkisiz kilacak sekilde vururum belli bir bolgeden zaten 9mm oldurmez adami hayati bir yere almadigi surece[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Şerefsizler,aslında peşine takıldımı mesaj yazacan,pusu kurcan abi. Gelip sıkıştırmaya kalkınca onları tuzağın içinde bi güzel pataklayacan.Hatta pataklamakla kalmayıp,ağız burun göz yerlerini falan değiştircen.Gerçi onlada akıllanmaz ya bu lavuklar. Aman arkadaşlar dikkat edin.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yuh sen çok kurtlar vadisi izliosun sanırım.Naptın ya sende adam nerden bilsin böyle bir olayla karşılaşacagını dimi?[signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 geçmiş olsn dikkat et aman...[signature][hline]Resistance is futile
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 büyük geçmiş olsun,Ankara'da yaşadığım için bu yüzden mutluyum İstanbul'a oranla çok daha temiz belirli semtleri hariç tabi bende 3-4 ene evvel okul takımının maçı için Ulus'a gitmiştim,bilen bilir felaket bi yer bi daha Allah düşürmesin bıçaklanıyordum az kalsın,tekrar geçmiş olsun Allahtan cin gibi adamışşsın :lol:[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 14 Aralık 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 geçmiş olsu :( ankarada da var bunlardan ama daha bir kere bile beni sıkıştıramadılar :) nedenmi ? bahçelide oturuyorum ve mahallede ne kadar esnaf varsa tanıom :) yiyosa gelsinler :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: uncla, 14 Aralık 2004 23:05 tarihinde demiş ki: büyük geçmiş olsun,Ankara'da yaşadığım için bu yüzden mutluyum İstanbul'a oranla çok daha temiz belirli semtleri hariç tabi bende 3-4 ene evvel okul takımının maçı için Ulus'a gitmiştim,bilen bilir felaket bi yer bi daha Allah düşürmesin bıçaklanıyordum az kalsın,tekrar geçmiş olsun Allahtan cin gibi adamışşsın :lol: Olur mu ya, Sakarya'da sırf dellendi diye elinde bıçakla önüne gelen saldıran, biri hiç alakasız yoldan geçmekte olan 2 çocuğun (16 17 yaşlarında) boğazını bıçakla kesen bar sahibinden tut, 2 kişiyi döner bıçakları ve beyzbol sopalarıyla kovalayan 15 tane azman ve onlardan kaçmak için önce karakola, oradan yardım bulamayınca orduevine sığınan, askerlerin içeri almaması üzerine de gözleri önünde dayak yiyen 2 adama, sincanda günlük olaylara kadar pek çok olayı var Ankara'nın da...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 rewendor o zaman Allaha şükür denk gelmedim ama o bar olayını duymuştum Kızılay'da pis tabi ama heryerde olur o kadarı,bar sahibi adamda harbi psychoymuş 5 kişinin kesmişti boğazını değilmi tinerciydi sanırım hepsi?[signature][hline]R+
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Valla kaç kişiyi öldürdüğü anlatana göre değişiyo genelde... Ben de pek denk gelmedim, anca GS FB derbisinde son 10 dk yı izleyemedik bi grup BJK lı sakaryaya mont altında "bişiler" saklayarak koşarak geldiğinde. Öncesinde de başka bi bar sahibiyle kavga etmiştik olay büyüyodu Allahtan arkadaşlar ayırdı. Adamlar biz kalabalık gözükünce vazgeçtiler. Oluyo yani arada... Gerçi Ankara Avrupa'nın en önemli başkenti diyorlar, hatta belki de öyledir ama belli yerlere belli saatlerde gitmeyecen, Maç saatleri sakaryada polis bile korkudan duramıyor, sonra sincan ulus tarafları ayrı bir dert falan...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ulus zaten kabus benim yaşadığım olayda hayvan herifin elinde büyük bi bıçak dalacak adam arıyordu okulun önünde üstelik zıvanadan çıkmış ulus arada maça gitmek için gitmek zorunda kalıyorumda yapacak bişi yok[signature][hline]R+
Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: HymnOfChuck, 14 Aralık 2004 20:54 tarihinde demiş ki: Haydarpaşa - Gebze hattını canlı müzik programıma geç kaldığım zamanlar ben de kullanıyorum...Şimdiye kadar pek dikkat etmemiştim ama artık biraz etrafıma bakınsam iyi olur sanırım yoksa gitarım gidici (: Kalabalıktan dolayı tırsmıyorum aslında ama sakat bir anda kalabalığın taş kesildiğini anlatmışlardı bana ; artık trene binmesem de olur diyorum :D Bu arada geçmiş olsun...Kadiköy'de ayakkabı boyacılarından da köşe bucak kaçınız ayrıca geç vakit Moda'da birşey içmeyiniz , zom olmayınız :D benim bilidğim kadıkoyde boyacılar içenlerin ayakkabılarını beyaza boyuyolar :)[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 geçmiş olsun.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Öne çıkan mesajlar