Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya çok oldu bu adamla ilgili thread ama şovlarını indirmem lazım. Mp3 ya da video farketmez görmüştüm bi yerde tüm şovlarının mp3 halini ama bulamadım bir daha şimdi lazım oldu. Yabancı sitelerden de download edemiyoruz. hatırlıyorum bi türk sitede gördüğümü ama bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
dvdlerı cıktı onları alsana yada kazaadan ındır[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
Yeni lazım yeni görüntülü olsa daha iyi olur zaten adam sırf mimik pek gülmüyorum görmeyince :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Şu saatlerde d&r açık değildir bea ?

said:
White_Rakkad, 02 June 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
D&R da vcd leri var tüm serisinin...[hline]Zamane adamı geri döndü....
[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
bu saatte alacak hali yok heralde
yarın alır en azından.[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere
Mesaj tarihi:
Bana şimdi lazım, zamanım daralıyor; ölmek üzereyim :([hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 02 June 2003 22:31 tarihinde demiş ki:
Cıvık insan. Kocaman kitllelere hitap eden yercücesi.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:
praw'ı belediye zehirlemiş.[/b]

Querquobad Quane[SnowLords]

ama şu bir gerçekki ne olursa olsun

Güldürüyor hemde öldürücesine...[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Bir yerden sonra espriler çok abzürdleşiyor ilk başa ve sona çok kaliteli espriler koyuyor şovuna aradaki espriler köfteden olsa bile insanlar o esprileri daha sonra hatırlamıyor zaten çünkü ilk esprilerin komikliğinden kendilerini gülmeye şartlıyorlar.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Çalıştın sanırım adam üzerinde, görünüşe göre yemiş bitirmişsin de.

said:
Estel_Anorien, 02 June 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Bir yerden sonra espriler çok abzürdleşiyor ilk başa ve sona çok kaliteli espriler koyuyor şovuna aradaki espriler köfteden olsa bile insanlar o esprileri daha sonra hatırlamıyor zaten çünkü ilk esprilerin komikliğinden kendilerini gülmeye şartlıyorlar.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:

[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...