potter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ewet arkadaşlar bu serverda oynayan var mı?yAW bU serverda tailor skilli 80-85 olan arkadaşa ihtiyacım var ama bulamıyorum...Eğer oynayanlar varsa buraya mesaj atsın oyunda tanışalım...(Tailor olması onemli değil...) Ama tailor olursa ve benim istediğim skille sahip olursa çok sevinirim...:) Sanki kız alıyormuşum gibi oldu ama neyse... Belki beni tanıyan vardır...Nickim Pink Blood... [Bu mesaj potter tarafından 02 June 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 oranın kendi forumları yokmu ? oraya yazarsan daha iyi olur bence daha yardımcı olurlar sana[hline]www.tr-game.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 :-) adama bak.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.