potter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ewet arkadaşlar bu serverda oynayan var mı?yAW bU serverda tailor skilli 80-85 olan arkadaşa ihtiyacım var ama bulamıyorum...Eğer oynayanlar varsa buraya mesaj atsın oyunda tanışalım...(Tailor olması onemli değil...) Ama tailor olursa ve benim istediğim skille sahip olursa çok sevinirim...:) Sanki kız alıyormuşum gibi oldu ama neyse... Belki beni tanıyan vardır...Nickim Pink Blood... [Bu mesaj potter tarafından 02 June 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 oranın kendi forumları yokmu ? oraya yazarsan daha iyi olur bence daha yardımcı olurlar sana[hline]www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 :-) adama bak.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar