Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinema'da Yangın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım yangın başarısız bir reklam denemesi çıktı?

Neyse yarına çıkar gazetelerde doğru mu değil mi yangın. Ha ama nolursa olsun reklamlarını yaptılar. En kötü ihtimalle "Reklam için yangın yalanı" gibi manşetler atılacak, yine isimleri duyulacak...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
bazı durumlar istenmeden kontrolden çıkabilir
gözünü para hırsı bürümüş hayın patron sinemanın yakılmasını istemiştir, hesapta küçük bi yangın olacaktır ancak olaylar kontrolden çıkar..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
tek bildiğim g-mall'un batık olduğu..o yüzen normal[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 14 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Allahin unuttugu bir yer orasi, Gora'nin ikinci gununde seanstan yarim saat once dunyanin bos yeri vardi, bak tesadufe ki galada yangin cikmis.

Reklamin da degisik yollarini bulmakta ustumuze yok sanirim.

gala varmış gala, dolu yani. bi ton adam vardı içeride tv den gördüğüm kadarıyla. ayrıca reklam olduğunu da sanmıyorum, heleki ordaki adamları ayarlamış olamazlar. illaki birisi pislik yapar yani :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
Tam oalrak bilgileri veriyorum 180 kişili yaralı yoğun bakımda Unlu mankenlerden YUKSEL AK da war ayrıca bir çok unlu duman zehırlenmesınden hastanede.Ornek bir kaç isim weriyorum.
Azra Akın,Savaş Ay,Şehsuvar,Özge Namal,Osman YağmurDereli,Emrah,Hande Yener..
Ayrıca yangın çıkışları kapılar kilitlenmiş.Itfaiye gelip kapıyı kırmış.Buyuk bir faciadan dönüldüü...
Mesaj tarihi:
abi bu özel hat'taki insanlık ayıbı nedir ya, gmall'a gonderdikleri kameremanı çıkarmışlar programa hala yüzü isli falan ayıptır.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
işin ilginci milletin genelde ağız ve burun çevresi kapkara.

Ya nefes alıp-vermeden dolayı duman o bölgede yoğunlaştığı için öyle

Ya da 2-3 tane daha şey tahmin ediyorum ama çok alakasız onlar. Herhalde nefes alıp vermeden ve terden dolayı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
İçeride kalan yok herkes dışarı çıakrtılmış.Ama birtane yangın sondurme sistemş olmadığı gibi kapıalr kilitli olup mumları yanınıcı kağıtların altına sigaralrıda tabaklara bırakmışlar.Bukadar unlu ve topluma mal olmuş kişinin gittiği bir davette bunlar oluyosa biz ölmüşüzz...
Mesaj tarihi:
filmin reklamı olmuş olabılır evet
ama gmall sıneması ıcın rezalet otesı bı durumdur herhalde
Zararları cok daha fazla olacaktır bence.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
reklam die dusunuorum..ilk once ufak bi yangın olarak baslattılar ama daha sonra sonduremediler millet panik olunca olaylar cıgrından cıktı..umarım Özge Namal' a bise olmaz[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Mesaj tarihi:
Eklemeler dewam ediyor ne yazıkkı,İçeride İpek Tuzcuoğlu,Tuba Unsal,Serside ki iki başrol oyuncusu,Özge Namal(kurtlar wadisi=elif'ın akrabaları,OsmanYAĞMUR DerelinEşi ünlülerdi bunnar..
Aslı Berker ,ismail akyüz, nesrin namal ,duygu namal,yeşim palendüz,cem tecimen,serdar oktay,altan bal,suat şahin,sibel uymaz,aydın imam,canan şahin,özcan ercan,volkan gultekın,senem ebru,ersen suhel,iclal başar,murat babalı,kadir kaya,fatma çelik,pelin yurtsahin turhan,seçkin şen wardar,yasin vaoulfarov,mehmet ünal,hatice çoşkun,atilla namal,akile namal,kublay namal,emre akkova,elif donmez,mehmet sıtkı melesa,altan bal...
Şimdilik bukadar
  • Yeni Oluştur...