Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sanırım yangın başarısız bir reklam denemesi çıktı? Neyse yarına çıkar gazetelerde doğru mu değil mi yangın. Ha ama nolursa olsun reklamlarını yaptılar. En kötü ihtimalle "Reklam için yangın yalanı" gibi manşetler atılacak, yine isimleri duyulacak...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 The cinema of dead[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bazı durumlar istenmeden kontrolden çıkabilir gözünü para hırsı bürümüş hayın patron sinemanın yakılmasını istemiştir, hesapta küçük bi yangın olacaktır ancak olaylar kontrolden çıkar..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tek bildiğim g-mall'un batık olduğu..o yüzen normal[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Baggio, 14 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Allahin unuttugu bir yer orasi, Gora'nin ikinci gununde seanstan yarim saat once dunyanin bos yeri vardi, bak tesadufe ki galada yangin cikmis. Reklamin da degisik yollarini bulmakta ustumuze yok sanirim. gala varmış gala, dolu yani. bi ton adam vardı içeride tv den gördüğüm kadarıyla. ayrıca reklam olduğunu da sanmıyorum, heleki ordaki adamları ayarlamış olamazlar. illaki birisi pislik yapar yani :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yüksel Aktuğ'duydu sanırım vardı ya şu yakından kumanda,adamı gördüm tv'de surat simsiyah dumur oldum bi anda[signature][hline]R+
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yüksel ak komaya girmiş .[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 adam yanmıs mı yani..? yoksa nasıl komaya girsin di mi?
daverc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dumandan zehirlenip komaya girebilyiosa girmistir , olabilir[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Benim duydugum yaralilar azra akin-manken ozgu namal-kurtlar vadisi elif osman yagmurdereli-yapimci[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Tam oalrak bilgileri veriyorum 180 kişili yaralı yoğun bakımda Unlu mankenlerden YUKSEL AK da war ayrıca bir çok unlu duman zehırlenmesınden hastanede.Ornek bir kaç isim weriyorum. Azra Akın,Savaş Ay,Şehsuvar,Özge Namal,Osman YağmurDereli,Emrah,Hande Yener.. Ayrıca yangın çıkışları kapılar kilitlenmiş.Itfaiye gelip kapıyı kırmış.Buyuk bir faciadan dönüldüü...
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Azra Akın'a bişi olduysa warya yakarım bu gezegeni yakarım.[signature][hline]
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Abi sinema gibi bi yerde yangın söndürme sistemi yok mu cok betermiş ölüp gitmemişler iyi o zmn..
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 abi bu özel hat'taki insanlık ayıbı nedir ya, gmall'a gonderdikleri kameremanı çıkarmışlar programa hala yüzü isli falan ayıptır.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 azrayi amerikan hastanesine almislar zaten bi tek o varmis orda digerleri taksim, alman da felanmis AZRA BIRAKMA BIZI !!!![signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 işin ilginci milletin genelde ağız ve burun çevresi kapkara. Ya nefes alıp-vermeden dolayı duman o bölgede yoğunlaştığı için öyle Ya da 2-3 tane daha şey tahmin ediyorum ama çok alakasız onlar. Herhalde nefes alıp vermeden ve terden dolayı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
daverc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 zannetmiyorum ciddi bi problemin oldugunu , cem uzanin tutuklanmasiyla 3 kere flash habere giren tv ler bu olayi bir kere gosterip biraktilar.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Kaç kere dedim Azra'ya bilmediğin yerlere gitme diye dinlemiyor yaktı popoyu şimdi.[signature][hline]
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 İçeride kalan yok herkes dışarı çıakrtılmış.Ama birtane yangın sondurme sistemş olmadığı gibi kapıalr kilitli olup mumları yanınıcı kağıtların altına sigaralrıda tabaklara bırakmışlar.Bukadar unlu ve topluma mal olmuş kişinin gittiği bir davette bunlar oluyosa biz ölmüşüzz...
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Daha fazla bilgi için 1.30 saattir canlı yayında olan HABERTURK e bakın...
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 filmin reklamı olmuş olabılır evet ama gmall sıneması ıcın rezalet otesı bı durumdur herhalde Zararları cok daha fazla olacaktır bence.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sanmıyorum bukadar koaly olucağını bukadar unlu adam yapmak biraz zor bence..
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Sinema yoneticileri dava acicaklarmis Dekor yapilirken biz ikaz ettik dinlemediler felan diyolar Ayrica batik bi sinemanin 7 tane salonumu olur ?[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 reklam die dusunuorum..ilk once ufak bi yangın olarak baslattılar ama daha sonra sonduremediler millet panik olunca olaylar cıgrından cıktı..umarım Özge Namal' a bise olmaz[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Eklemeler dewam ediyor ne yazıkkı,İçeride İpek Tuzcuoğlu,Tuba Unsal,Serside ki iki başrol oyuncusu,Özge Namal(kurtlar wadisi=elif'ın akrabaları,OsmanYAĞMUR DerelinEşi ünlülerdi bunnar.. Aslı Berker ,ismail akyüz, nesrin namal ,duygu namal,yeşim palendüz,cem tecimen,serdar oktay,altan bal,suat şahin,sibel uymaz,aydın imam,canan şahin,özcan ercan,volkan gultekın,senem ebru,ersen suhel,iclal başar,murat babalı,kadir kaya,fatma çelik,pelin yurtsahin turhan,seçkin şen wardar,yasin vaoulfarov,mehmet ünal,hatice çoşkun,atilla namal,akile namal,kublay namal,emre akkova,elif donmez,mehmet sıtkı melesa,altan bal... Şimdilik bukadar
Öne çıkan mesajlar