Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hollandaya gidiyorum biraz garip olmamış.Sanki İstanbul gibi bir de soruyorsun nereye gideyim diye? Hangi şehre gideceğin ne kadar kalmayı düşünüyorsun diye yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
Mesaj tarihi:
said:
crocodile, 17 Aralık 2004 11:33 tarihinde demiş ki:
offffff... ölürüm onların sarışın çıtırlarına bee..

uzaktan ölürsün öyle sadece.Genelde çoğu yabancılarla ilgilenmez bile çünkü bilirler ki hangi amaçla onlarla konuşulduğunu bilirler
Mesaj tarihi:
said:
Odrin, 17 Aralık 2004 11:39 tarihinde demiş ki:
said:
crocodile, 17 Aralık 2004 11:33 tarihinde demiş ki:
offffff... ölürüm onların sarışın çıtırlarına bee..

uzaktan ölürsün öyle sadece.Genelde çoğu yabancılarla ilgilenmez bile çünkü bilirler ki hangi amaçla onlarla konuşulduğunu bilirler

ahh bir de kendimi ifade edebilsem daha neler söyleyecem:) Neyse anlayan anladı
Mesaj tarihi:
said:
Odrin, 17 Aralık 2004 11:39 tarihinde demiş ki:

bizler tec. coskunun nesillerindeniz. her sey guzellikle olacak deil ya:lol::lol:

[Bu mesaj crocodile tarafından 17 Aralık 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama işin ciddi yanıda bence oraya gidince amsterdam arena da bi maç seyret mutlaka..bi arkadaş gitmiş oraya muhteşem bi yermiş ya.. kısmetse bende gitmeyi düşünüyorum hollandaya..da işte vize olayı.. alamıyorum bi türlü. şubatta yine başvuracam ama.
Mesaj tarihi:
Asterdama gideceksen ve dövüş sporlarına meraklıysan gelmiş geçmiş en büyük K1 ustasının antreman yaptığı salona git derim.Kim dersen Ernesto Hoost ve yeri de VOS GYM kime sorsan bilir:)
  • Yeni Oluştur...