Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Böyle bi başlık bulamadım oraya yazardım bulsam. İnternetten oynanıyordu her maçta farklı bir ülke seçiyodunuz bütün dünyaya hakim oluyordunuz mmo ve webbase falandı , turn base olarak oynanıyordu her seferinde xp kazanıyodunuz level atladıkça daha sağlam stratejiler falan vardı marine falan açıyodunuz. Hatırlayamadım bi türlü. Baya az bilgi vermiş gibi duruyorum farkındayım fakat oynayan varsa şu yazdıklarımdan çat diye çıkartabilir , adını unuttum oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bi de aklıma şimdi geldi oyun deli gibi board game olan risk'e benziyodu. http://atwar-game.com/home/ Şu oyunun aynısı , fakat başka bi siteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 mmo demiyeydin hearts of iron derdim. ama demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Yok yok at-war çıktı , eski adı afterwindmiş benimde aklımda o kalmış onu arıyorum , afterwind artık at-war olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar