Draven Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 wastiecim, uyarilarini dikkate alarak yaptigim birkac edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya fotograf machine in code 'unu yanlışmı yazdın nette böyle bi makıne bulamadım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Çok güzeller. Ellerine sağlık.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 canon ixus 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bir draven tanırdım ben bir zamanlar Gözlerimin onunden geçerdi ecmler Bakamazdım ona , ölmek var ucunda.. neyse artık gelmiyor yanımıza :( (bulana aşkolsun. .. bu arada o örümceğin real boyutu ne?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Shutter ayarı olan bı dıjıtal makineyle yakin cekım yaapmıyorsun anlamadım Draven, macrosu yokmu bence kesin vardır karıstır kurcala bi . ha bide sendne fix gokyuzundeki yılsızlar fotorafı bekliyorum shutterı acık bırakarak cekilmis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 macro modu var, ama focus auto, cok yakindaki objeleri fokuslamaya calismak zor, auto-fokusun sansina bagli. orumcek aslinda tirnak buyuklugunde :D shutter en fazla 15 saniye yapabiliyorum bu makineyle, arti londrada yildiz gormek, ucan deve gormek gibi birsey ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmmm, kotuymus tabı o kadar sehır ısıyla olmaz yıldız cekımı, ozaman gıdersen bı dağ basına cek benım ıcın tane, yıdızlar parlak ve hava temızse yeterlıdı 15 sanıye, ben ıstanbulda 8 sanıyeyle gayet net fotoraf elde ettıgımı hatırlıyorumö[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tripodu baska birsey icin ayarlarken cekilmis birsey ehe, buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Örümcegi çok güzel çekmişsin ee tabi camerada konuşuyor o ayrı konu[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 aha ayni zamanda cuce, senin icin daglarin basina cikarak yildiz resmi cektim, bak nasil igrenc cikti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Güsel resimler bi üstteki disinda :) [Bu mesaj Diomedes tarafından 28 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yahu bu makine süper bişey. ne kadara aldın?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Su tripod la ugrasirkenki resimde sanki greengoblin biseylerle ugrasiomus gibi cikmis ehehehe. Kafa kukuleta fln,[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 goblin ettin adami ehe az once cekilen birsey, bulutlari gorunce direk panikledim, tripodu ayagima dusurdum, hepsi sizin icin hepsi sizin icin ehe ISO 50, 4 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 fotoğraf makinelerini değişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sendeki makinenin modelini ve fiyatini soyler misin?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Canon Ixus 500 £250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hepsiburada.com'da 419 euro+kdv yaziyor.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hepsioradayi bilemicem sana odedigim miktari soyledim. ha bide memory card ayri. 256 mb desen en az 50 sterlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 nereden aldin peki? yalcinlarin sitesine de baktim orada da 400 euro kusur bisey diyo ben de almak istiyorum 250 euroya o kalitede makine.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Arkadas londrada, ona gore soru sormak lzm... turkiyedeki fiyatlarla karsilastirmak pek mantikli degil...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bastan niye soylemiyorsunuz ben de bir an heveslendim. *!kodaklara bakmaya devam eder*[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sgol kharoncum be evlyncim civanim, euro demiyorum, sterlin diyorum, £££ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hehe pardon sana basarilar o zaman :D[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar