Draven Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 wastiecim, uyarilarini dikkate alarak yaptigim birkac edit
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya fotograf machine in code 'unu yanlışmı yazdın nette böyle bi makıne bulamadım??
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Çok güzeller. Ellerine sağlık.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bir draven tanırdım ben bir zamanlar Gözlerimin onunden geçerdi ecmler Bakamazdım ona , ölmek var ucunda.. neyse artık gelmiyor yanımıza :( (bulana aşkolsun. .. bu arada o örümceğin real boyutu ne?)
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Shutter ayarı olan bı dıjıtal makineyle yakin cekım yaapmıyorsun anlamadım Draven, macrosu yokmu bence kesin vardır karıstır kurcala bi . ha bide sendne fix gokyuzundeki yılsızlar fotorafı bekliyorum shutterı acık bırakarak cekilmis.[signature][hline]
Draven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 macro modu var, ama focus auto, cok yakindaki objeleri fokuslamaya calismak zor, auto-fokusun sansina bagli. orumcek aslinda tirnak buyuklugunde :D shutter en fazla 15 saniye yapabiliyorum bu makineyle, arti londrada yildiz gormek, ucan deve gormek gibi birsey ehe
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hmmm, kotuymus tabı o kadar sehır ısıyla olmaz yıldız cekımı, ozaman gıdersen bı dağ basına cek benım ıcın tane, yıdızlar parlak ve hava temızse yeterlıdı 15 sanıye, ben ıstanbulda 8 sanıyeyle gayet net fotoraf elde ettıgımı hatırlıyorumö[signature][hline]
Draven Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tripodu baska birsey icin ayarlarken cekilmis birsey ehe, buyrun
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Örümcegi çok güzel çekmişsin ee tabi camerada konuşuyor o ayrı konu[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Draven Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 aha ayni zamanda cuce, senin icin daglarin basina cikarak yildiz resmi cektim, bak nasil igrenc cikti :P
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Güsel resimler bi üstteki disinda :) [Bu mesaj Diomedes tarafından 28 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yahu bu makine süper bişey. ne kadara aldın?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Su tripod la ugrasirkenki resimde sanki greengoblin biseylerle ugrasiomus gibi cikmis ehehehe. Kafa kukuleta fln,[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Draven Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 goblin ettin adami ehe az once cekilen birsey, bulutlari gorunce direk panikledim, tripodu ayagima dusurdum, hepsi sizin icin hepsi sizin icin ehe ISO 50, 4 saniye.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sendeki makinenin modelini ve fiyatini soyler misin?[signature][hline]john the insane fork.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hepsiburada.com'da 419 euro+kdv yaziyor.[signature][hline]john the insane fork.
Draven Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hepsioradayi bilemicem sana odedigim miktari soyledim. ha bide memory card ayri. 256 mb desen en az 50 sterlin
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 nereden aldin peki? yalcinlarin sitesine de baktim orada da 400 euro kusur bisey diyo ben de almak istiyorum 250 euroya o kalitede makine.[signature][hline]john the insane fork.
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Arkadas londrada, ona gore soru sormak lzm... turkiyedeki fiyatlarla karsilastirmak pek mantikli degil...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bastan niye soylemiyorsunuz ben de bir an heveslendim. *!kodaklara bakmaya devam eder*[signature][hline]john the insane fork.
Draven Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sgol kharoncum be evlyncim civanim, euro demiyorum, sterlin diyorum, £££
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hehe pardon sana basarilar o zaman :D[signature][hline]john the insane fork.
Öne çıkan mesajlar