Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Draven'dan Fotograflar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir draven tanırdım ben bir zamanlar
Gözlerimin onunden geçerdi ecmler
Bakamazdım ona , ölmek var ucunda..
neyse artık gelmiyor yanımıza :(
(bulana aşkolsun. .. bu arada o örümceğin real boyutu ne?)
Mesaj tarihi:
Shutter ayarı olan bı dıjıtal makineyle yakin cekım yaapmıyorsun anlamadım Draven, macrosu yokmu bence kesin vardır karıstır kurcala bi .

ha bide sendne fix gokyuzundeki yılsızlar fotorafı bekliyorum shutterı acık bırakarak cekilmis.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
macro modu var, ama focus auto, cok yakindaki objeleri fokuslamaya calismak zor, auto-fokusun sansina bagli.

orumcek aslinda tirnak buyuklugunde :D

shutter en fazla 15 saniye yapabiliyorum bu makineyle, arti londrada yildiz gormek, ucan deve gormek gibi birsey ehe
Mesaj tarihi:
Hmmm, kotuymus tabı o kadar sehır ısıyla olmaz yıldız cekımı, ozaman gıdersen bı dağ basına cek benım ıcın tane, yıdızlar parlak ve hava temızse yeterlıdı 15 sanıye, ben ıstanbulda 8 sanıyeyle gayet net fotoraf elde ettıgımı hatırlıyorumö[signature][hline]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

goblin ettin adami ehe

az once cekilen birsey, bulutlari gorunce direk panikledim, tripodu ayagima dusurdum, hepsi sizin icin hepsi sizin icin ehe

ISO 50, 4 saniye.

Mesaj tarihi:
nereden aldin peki? yalcinlarin sitesine de baktim orada da 400 euro kusur bisey diyo ben de almak istiyorum 250 euroya o kalitede makine.[signature][hline]john the insane fork.
  • Yeni Oluştur...