alperozg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mobilyalar değişince kenarda kaldılar. 8 adet var. inegöl de yaptırmıştık. Çok az kullanıldı 500 TL den açtım fiyatı sabinden.com a da koydum ilgilenen olursa buyursun(Bursa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 verin kapıcıya, fakire sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 öyle yapacaklardı, bunlar para eder vermeyin diye girdim araya. Zaten birçok şeyin parasında değiliz veriyoruz ama bunlar cidden neredeyse hiç kullanılmadı, stoklamadan kaynaklı kenarında köşesinde üç beş üfak iz var onlarda giderilmeyecek hatalar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 8 tane demişsin 2 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ayrıca bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 öğrenciye verin sevap pointler oluk oluk aksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aslında 1 tane var. 7 sini taşıyıp çekmek zor geldi, hepsi aynı hepsi birbirinden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 o kadar ediyorsa daha kıyağının koyu kahveleri var bende 7 senedir 1 kere oturmadık salonda fuzuli duruyo le 400 e bırakırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yemek masası sandalyesi kadar rahatsız bir şey yoktur heralde bir evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 400 düşürdüm sahibinden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kışın yakın abi onları kestane falan üstünde miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar