susamurayi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Note 2 kullanıyorum, malum biraz irice bir telefon araç kullanırken zorluk çıkarıyor hele cepte ise. o yüzden akıllımsı bir kablosuz kulaklık araştırıyorum. Sony SBH50 modeli arayanı ismiyle göstermesi ve NFC özelliği ile cazip göründü. Kullanan / başka tavsiyesi olan var mıdır? İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben kullanıyorum. Yani aslında çok araştırmadım alırken. Xperia Z kullanıyorum ve sık müzik dinlediğim için sürekli kapağı aç kapa yapmak istemedim. Sony diye lap aldım. Arayan ismini telefonunu gösteriyor. Small app ile mail yada facebook bildirimlerini haber veriyor. Radyosu var. NFC güzel. Sorunsuz. Müzikleri dinleyebiliyorsun telefonundaki. Beni tek bozan radyosunda station set edememek gibi bir saçmalığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Aldım kulaklığı. Şimdilik sorun yok. Arayan no ve kayıtlı ise isim çıkıyor, çağrı listesinden istediğim numarayı seçip arayabiliyorum henüz meşgule almayı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kulaklığın ses kalitesi nasıl acep, almayı düşünüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 susamurayi said: Aldım kulaklığı. Şimdilik sorun yok. Arayan no ve kayıtlı ise isim çıkıyor, çağrı listesinden istediğim numarayı seçip arayabiliyorum henüz meşgule almayı bulamadım. meşgule almak için önündeki düğmeye uzun basıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 susamurayi said: Aldım kulaklığı. Şimdilik sorun yok. Arayan no ve kayıtlı ise isim çıkıyor, çağrı listesinden istediğim numarayı seçip arayabiliyorum henüz meşgule almayı bulamadım. ses kalitesi gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar