Strahd_Zarovich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Merhaba. Kendimce ölesine bir server kurdum fakat skiller ps kullanmadan 100.0 'ı geçiyor. Nasıl düzeltebilirim? Ve RunUO da skill gainlerini nasıl ayarlayabilirim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strahd_Zarovich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bana yardım edebilecek yokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strahd_Zarovich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Koca Paticik te bu konuyu bilen bi allahın kulu yokmu yaaaa. Yuhhh walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 walla ben böle bi sorun hatırlamıyorum default packageda.. test serverını kaldırmamıs olabilirsin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strahd_Zarovich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 test klasörünü kaldırdım komple. Yine de aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Player karakter ile dene. Sorun çıkmaz o zaman. Skill gain hızlarını değiştirecek dosya adını da 1-2 saat sonra koyarım başka işlerim var şimdi.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strahd_Zarovich Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Player karakter ile deniyorum.Yinede ps siz 100 den artıyor.Lütfen Yardım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar