Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 arkadaşım satıyor onun yazdığı mesajı aynen yapıştırıyorum: Eğitim için yurtdışına gitmek durumunda olduğumdan dolayı kombinemi satıyorum. Mecburiyetten acil olduğu için de uygun bir fiyata 1400 liraya veriyorum. Kombinemi sezon başında gs bonus kart indirimiyle 1800 liraya almıştım. Tribün : Doğu Üst Blok :414 Sıra :15 Lütfen ilgilenenler [email protected] adresinden bana ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bu sene is yok, almaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Maçlara gidemediğim için Altınordu kombinemi satıyorum. Bir dürüme veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 maç bitmeden tribünü boşaltıyorlar sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar