Daniel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben bi shardda görev almak istemiyorum yani istemiyorum derken shard arayısında deilim hangi shardda açık varsa girmek istiyorum iste shard sahipleri ulassınlar bana[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 E-posta ile başvurmanız halinde daha iyi sonuçlar alabilirsiniz ve direk ilgili kişiyle muhattap olmuş olursunuz. Bence daha mantıklı yani ;)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Daniel_Xavie, 15 Aralık 2004 21:58 tarihinde demiş ki: ben bi shardda görev almak istemiyorum yani istemiyorum derken shard arayısında deilim hangi shardda açık varsa girmek istiyorum iste shard sahipleri ulassınlar bana bu ne demek şimdi?[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Daniel_Xavie, 15 Aralık 2004 19:13 tarihinde demiş ki: level dergisine çıkmıştık . Yani ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yanisi sen cıkamamışssın o cıkmış yanisi önemli bişi gibi duruyor. yanisi senden bir adım önde.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 AHah Coder süpersin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Xcrack, 15 Aralık 2004 21:16 tarihinde demiş ki: said: Daniel_Xavie, 15 Aralık 2004 20:55 tarihinde demiş ki: Daniel_Xavie nebuladaki nickim beni bilenler bilir Lexin , Ehann ,Darkman ,David mayrs olarak Birden fazla nicki olan insandan ; korkulur. Korkmadım ?[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Daniel_Xavie, 15 Aralık 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben bir serverda calısmak istiyorum scripting bilgim yeterlince var ve limbscomp un sahibiydim level dergisine çıkmıştık . komutları falan biliyorum we evimde adsl im var günde en az 4 saat online'im msn : [email protected] Limbscompda'da scriptleri ardhath yazdı sen ben yazdım havasına girdin.[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yaw tamam bi servera faydalı olmak istiyorum staff acıgı olan tamam ya istemiyorum :( böyle tepki vereceğinizi bilseydim yazmazdım yaa sadece boş vakitlerimi degerlendirmek istiyorum[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ama zaten böyle olunmazki bak exile ekibine girmek istiyorsun diyelim aslında çok kolay :) cidden şimdi coderin kalbinden geçen yolu anlatiyorum... Bir serverın herşeyi oturmuşsa scripterları varsa owneri bile script biliyorsa ve sen ona rağmen bende softwareci olcam banane diyorsan ... Bir scripterda yazım kabileti kadar fikir ve üreticilikte önemlidir. Coderin daha evel aklına gelmemiş güzel, entresan, playerlarında çok beğenceği bir sistemi yapabilir scriptleriyle hazır sunabilirsen Coder ve benzeri ownerlarin dikkatini çekebilirsin. Yahu gelmiyor aklıma bişeymi diyorsun.. O zamanda yabanci sharing sitelerini açicaksin kullandiklari scriptlere sistemlere bakıcaksın benzerlerini türkçe yazıcaksın. Yada atiyorum sphere 56 mi çikti default scriptlerini türkçeleştirip suncaksın.. Anca böyle oturmuş bir serverda script ekibine girebilirsiniz. Ve asla ve asla plevel beklemeyin oyun accountu hak etdiğinizde verilir. Diğer abudik ubudik serverlarda developer olmanın zaten mantığı yok. Ne yaptığınız işten bir teşekkür alırsınız, ne bir memlun kalan çıkar, nede size tam destek verip güvenen bir owner olur. Ben şahsen developer olmak istesem açıkca söyleyim exile, arqas, nebula, elanrealms ve darkvenue dışında hiç bir serverda olmak istemezdim. Ve bu 5 serverda olmayı kafama taksaydım daha evel yapılmamış güzel bir scripti yapar 5 ownerada mail atar cevaplarını beklerdim. Bu şekilde gerçekten çok zor..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bir scripte bakarak developer alacak kadar basit mi bu beş sunucu?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bence özel olarak shard yöneticileri ile görüşmen daha iyi böyle uluorta pek hoş olmuyor zate.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 www.kariyer.net[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 En guzelide bence p.m ile gorusmek baksana paticik uo emulator kismindakiler tasvip etmiyorlar.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Chernobel, 15 Aralık 2004 20:01 tarihinde demiş ki: ?? nerde biliyorsun atacaklarını ?? adamın nickine bakarak dandik bir adammı dedin?? Ben onun ne mal olduğunu bilerek yorum yaptım merak etme. Sende kimin kimi nekadar tanıdığını nerden çözdün?Nickime bakarakmı anladın peh..[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: canerg, 15 Aralık 2004 22:50 tarihinde demiş ki: yanisi sen cıkamamışssın o cıkmış yanisi önemli bişi gibi duruyor. yanisi senden bir adım önde. O level dergisine çıktığında,Burası yeni doğmuştu.Bırak Sphere'ı insanlar daha ultima online'ı yeni öğreniyordu.Arkadaşta şansınamıdır nedir bilmem artık burayı buldu.Server'ı ufak tefek değiştirmeleriyle kurup level dergisine ulaştı.Daha ortada server bile yoktu adamakıllı,level dergiside doğal olarak "ahada shard açılmış" diye tanıttı. Tabi bu elemanın ne mal olduğunu bilmeden.Sağdan soldan script dilenip,aldığı scriptin altına da "Scripted by ben" diye yazacağını nerden bilsin.Fazla bi değişiklikte yoktu shard'da.Düzenlediği güzellik yarışması gibi saçmasapan şeyler dışında.Zaten bunun nekadar kolpacı olduğunu öğrendikten sonra level dergisindekiler kafalarını duvara vurmuşlardır.. Gariban yurdum insanının da hiç bi şeyden haberi olmadığı için girdi,bilmediği etmediği shardlara,skill kastı,zaman harcadı;sonra cöng kapandı girdikleri yerler. Şimdi biri aldı shard'a varsayalım. Bigün gelir senden "x scripti varmı" der alır scripti,altına Danial_Xavie yazar,2-3 satır değiştirir,verir sana. Bilemezsinki bunu kimin yazdığını. Siz shard sahipleri sözüm sizlere; Stabil ve Popüler bi shardınız varsa,Güvenmediğiniz kişileri,Tanımadığınız kişileri ve EN ÖNEMLİSİ Yüzünü görmediğiniz adamları Kadronuza almayın. Yoksa burnunuz b.ktan kurtulmaz. Ps: Bu bir tavsiyedir..[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 16 Aralık 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: -DoruK-, 16 Aralık 2004 18:24 tarihinde demiş ki: bir scripte bakarak developer alacak kadar basit mi bu beş sunucu? Yaptığı scirpt ownera kendini göstermesi için zaten ekibe girdiğinde bir çok scriptle hizmet etceği için anlatdiklarimi tek scriptle staff olmak gibi algılamamak gerekiyor.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar