Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Abi takımın hala eksiği var, benim anlamadığım Ömer neden takıma giremiyor ya
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Halı saha vardı bu sene ilk defa izleyemedim tam maç, Sivok yok denince mağlubiyet gelir diyordum da tam olarak ne oldu? Neyse ya da indirip maçı izleyeyim asdfsasd
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 inprc said: son 40dk yı izledim kötü oynadık oldukça.hele almeida çıkınca herşey bitti.bu takımın 2 vazgeçilmezi var almeida ve oğuzhan ikisi birden olmasın 8.bitiriz ligi çok açık.almeida gitsin diyenler var bir de. biliç de acemi hoca.karizmatik diye alex ferguson yaptık 1 yıllık kulüp hocasını.bugünlü tercihleri kötüydü.adamı asmıyorum ama gözümüde büyümesin.hilberti gönderip kurtuluş'u önder hocamı aldırdı hakikaten ? oğuzhan ın dönmesiyle takım toparlanır ama devre arası 2 transfer hamlesi lazım.bakalım tercihler ne olacak.yoksa şu an ki kadroya göre, GS mutlaka toparlanacak yine müzminm 3.lük gelecektir. ÖÖ geldiğinde hoca tercihi üzerine güzel bir şey demişti. "Kariyerli hoca getirtemezsem kariyerli olabilecek ve buna Beşiktaş'ta başlayacak bir adam getirtirim." Bilic'i getirtti. Büyük kariyer sahibi olabilir, potansiyeli apaçık ortada ama başlangıç seviyesinde olduğu da gerçek. Çok eleştirilen FT bile tokatlayıp geçti, pişecek. Takım yeniden yapılanıyorsa bu süreçte öğrenecek Bilic'te bir çok şeyi, bunlara katlanmak gerek. Kötü hoca değil, sadece acemi. Ayrıca Hilbert'in gitmesinin tek sebebi bana kalırsa yabancı kontenjanı, kesin sağ bek Türk her şekilde buluruz ama sol bek bulamayız bari Hilbert'i yollayıp sol bek için yabancı kontenjanı ayıralım dediler. Şimdi düşünün yani Sivok - Escude kesin oynacak. Sol bek yabancı, sağ bek yabancı. 5. kim? Fernandes kesin var desen forvet sıkıntısı var. Forvetlerinin hali belli, Ömer iyi adam ama basketboldaki 6. adamın tam karşılığı kendisi, en azından kariyeri öyle geçti. Kontenjan sorun olmasa Hilbert kesinlikle tutulurdu ya, en kötü bek değil kanatta yine kullanılırdı.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ömer 90 dakika çıkaramıyor herhalde. ben başka bir açıklama bulamadım. o harap olmuş mustafa pektemek, zenci demeye şahit ister eneramo öncelik alıyorsa başka bir açıklama yok sanki.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Ankete hala oy basılıyor ve bjk ya bastım
Öne çıkan mesajlar