Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Adamlar album yapmış :) https://search.mog.com/v2/albums/90078603/image.jpeg?size=800 http://mog.com/m/album/90078603?ci=40000 The Paradigm Shift Korn2013 Genres: Rock Label: PROSPECT PARK (PPK) 1 Prey For Me 2 Love & Meth 3 What We Do 4 Spike In My Veins 5 Mass Hysteria 6 Paranoid And Aroused 7 Never Never 8 Punishment Time 9 Lullaby For A Sadist 10 Victimized 11 It's All Wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bunlar yaşıyomu lan hala odskofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 guzel mi album, var mi dinleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hiç fena değilmiş. 2-3 tane epey güzel şarkı var. yalnız bir tane bile hit şarkı yok gibi geldi bana. bu da hiç fena değilmiş derken son x senedir sıçtıkları albümlere kıyasla ele aldım herhalde sonucuna getirdi beni. gençliğimden beri ilk kez dinlenilebilir bir korn albümü mü desem nasıl tanımlasam sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yani güzel güzel ... eski Korn havası var albümde... çoğu eski grup o ahenki tuturamaz... buda bir başarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aynen öyle, eski korn gibi. take a look in the mirror'ın devamı gibi bir albüm. ona acayip benziyor. aradaki ne idüğü belirsiz albümler veya son zamanlardaki spastik prodüksüyon taklaları yok. özüne dönmüş. ben önceki mesajımda biraz fazla yermiş olabilirim. 1-2 yerde klavye var ki liveda da gözüme çarptı, o güzel gitmiş. vokaller yerinde, kokaini fazla kaçırıp saçmalamamış sdfsdfs. head'in dönüşü zaten apaçık. adam resmen ölüyü canlandırmış. bir tane dandik şarkı yok. hepsi güzel. ama hit şarkı ne var derseniz o da yok galiba. sonuç olarak gayet dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 çok net albüm olmuş. güldür güldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 korn hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 freak on a leash in 10da1i kadarlik bi sarki bile yok fıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar