evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Arkadaşlarımın wow oynamasından ötürü bir wow hesabı ariyorum arkadaşlar elimde yüklüce plex var. isteyen arkadaşlara plex üzerinden takas yapabilirim.
evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 pazar alanında plex bilmezler fln diye düşündüm ama haklı olablirsin :)
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nasıl bir wow acc aradığına bağlı tabii. Benim şuan wotlk kadarına olan (yani baya bi expansion eksik var) ve frozen olan sanırım en yüksek level adamın 27 falan olduğu bi tane yan accountum var , eve online nedir bilmem ama dürümüne bırakabilirim tarzı bir durum var :D cidden cidden istersen bi pm at bakarız eve online neymiş falan bi incelerim bende :D Ciddi ciddi bir malbuşa yapılan ilk takas olabilir paticik tarihinde ki.
evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 :D yok o kadar da değil cnm eyw
Tears Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kardeş pandaria aldım ama 90 a kasmadım 88 89 86 olan 4 char var, epic mountlar achive ler ne ararsan var 11 char var min level 75 charların 6 tanesi 85 level hepsi dunemaul serverında.. kaç plex veriyon?
Seretan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 selam, bu konu ne oldu bilmiyorum ama hazır lafı açılmışken bende söyleyeyim dedim, halihazırda elimde mevcut olan battle.net hesabını komple verebilirim ihtiyacı olana. muhteviyatında: World of Warcraft® World of Warcraft®: The Burning Crusade™ World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™ World of Warcraft®: Cataclysm™ World of Warcraft®: Mists of Pandaria™ ve, Diablo3® olan bir account. warcraft'ta seksen beş level bir blood elf mage'i barındırıyor twisting nether serverında. ilgililere duyurulur.
Öne çıkan mesajlar