RELOADEAD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Merhaba paticik ahalisi bu buyuk karsılastırma hakkında görüşlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum Model olarak Asus'un kartlarını karsılastıralımasus gtx 760 asus HD 7950 asus gtx 670 ekran kartı alma arefesindeyim 2. el olarak 3 modelin de fiyatları birbirine yakın buldum ama kararsız kaldım gonlumden vatandan sıfır asus gtx 760 geçiyor 8-). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Gönlünden gecenle devam et yoluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Niye Asus ? Ayrıca Bütçen nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Çizgi elektronik , bütün asusların garantisine çizgi bakıyor .Türkiyede asusu asus yapan çizgidir. GTX 760 ve 7950 aynı performnans gtx670 8-10% daha iyi gibi gtx760 dan. Burdan kendin bak oyun performanslarına http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_760_Direct_Cu_II_OC/6.html Gönlünden sıfır 760 geçiyorsa onu al jonq said: Niye Asus ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Asus seçilmesinin nedeni garanti koşullarının sıkıntısız olması yani. O zaman birşey diyemem tabiki. Ayrıca GTX 760, 660TI nin boostlanmış hali. Daha ucuza 660ti de alsan hemen hemen aynı performansı alırsın. Bence yeni seri AMD leri bekle fiyatlarda değişecek kararında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Şahsi algılama bu senin için değil ; Türkiyede ilk bakılacak şey bu garantive arkasında kim olduğu marka ondan sonra gelmeli . Ben şahsen eski Hızlısitem yeni mersasistem ve Avnet garantili hiçbir ürünü almam , sattığı ürünlerdeki kronik sorunlara bile kullanıcı hatası diyen firmalarla uğraşmak isteyende buyurur alır yada müsteri ile ilişkisi malı stana kadar yüzüne gülmek olan mağazalara gidip sonra kafasını duvara vuranlarada acımam /sempati duymam . jonq said: Asus seçilmesinin nedeni garanti koşullarının sıkıntısız olması yani. O zaman birşey diyemem tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 gtx 570 kullanıyorum baya performanslı kart. 670 alıcaksan çift soğutuculu modelleri seçmen lazım... (directcu mu ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RELOADEAD Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Sahibinden de takip ettiğim bi zotac gtx 670 amp vardı 650 kusure satıyordu satılmıs galiba ilanı kaldırmıs :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Her markayı al Zotac alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar