Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardanadam giydirmece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim kardan adamım fırlasa daha korkutucu olurdu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
koy koy bişi olmaz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bende bişi olacak diye güzel güzel giydirdim abi
bumuydu yani
boşuna 12 dk mı aldınız
hesabını verin ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
siz aquilanın vurgulamak istediği konuyu yanlış anlamışsınız benim gibi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hahaha
adam gitmiş acc almış kendine yakışan diye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 16 Aralık 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
sen istedin ardeth bak koyuyorum.

uhuhahahaha sufermıs :D[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 16 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
hahaha
adam gitmiş acc almış kendine yakışan diye

kimbilir kim?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:

Pek değerli din gardaşlarım buda benim yaratığım :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 16 Aralık 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

şarkının ismini bilen var mı ??

Bu da benimki =)

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 16 Aralık 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

bu arada hiç korkmadım. Ki yorumları okumamıştım. Çok yapmacık geldi cidden... Ama müzik çok güzel :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 16 Aralık 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yoo çıktı[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:

noktaları birleştirin...

*!tamam lan vurmayın!*[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
  • Yeni Oluştur...