Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 benim kardan adamım fırlasa daha korkutucu olurdu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 koy koy bişi olmaz :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bende bişi olacak diye güzel güzel giydirdim abi bumuydu yani boşuna 12 dk mı aldınız hesabını verin ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 [signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 siz aquilanın vurgulamak istediği konuyu yanlış anlamışsınız benim gibi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Kendine_Yakisan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bence kardanadamın kendine yakışanı giymesi lazım.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hahaha adam gitmiş acc almış kendine yakışan diye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Jester Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: aquila, 16 Aralık 2004 20:24 tarihinde demiş ki: sen istedin ardeth bak koyuyorum. uhuhahahaha sufermıs :D[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: kermit_frog, 16 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki: hahaha adam gitmiş acc almış kendine yakışan diye kimbilir kim?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Pek değerli din gardaşlarım buda benim yaratığım :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 16 Aralık 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aheuah ardeth yarıldım :D "Kardan terminatör"[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ahah çok güzelmiş :)[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 black lupininki iyiymiş,yaratıcı =)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 pff direk yorumları okumadan açtım bakam neymiş diye ama hiç korkmadım seste baya açıktı hani..çok yapmacık olmuş daha neler gördük tabi biz:D[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 şarkının ismini bilen var mı ?? Bu da benimki =) [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 16 Aralık 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bu arada hiç korkmadım. Ki yorumları okumamıştım. Çok yapmacık geldi cidden... Ama müzik çok güzel :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"[Bu mesaj karpuz tarafından 16 Aralık 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 güzelmis petrucci, cikmadi :p[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yoo çıktı[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 alla alla herkezinki cikti seninki cikmadi bende neyse gordum ama guzel olmus yani[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Korkmadım ve sinir oldum.O kadar giydirdik abiyi sonra pfff oldu.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 noktaları birleştirin... *!tamam lan vurmayın!*[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
Öne çıkan mesajlar