Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Eh yılbaşı geliyo =) Kardanadam Giydirmece[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Aralık 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yaw resmen öldüm..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
octopus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya linkteki sabotage olayını kapatarak atsaydın hoş olurdu, watch him dance :) ( piskopat bi olay bu arada :D )[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. [Bu mesaj octopus tarafından 16 Aralık 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya abi inanmıyorum o kadar giydirdim ve gitti...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sabotageyi görünce direk kapadım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 korkmayın kenks pls, onun da canı var[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Jester Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ehehe bu sıtede bide renk körlüğü testi vardı isimden anladım direk zaten :)[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 benim ses o kadar açık değildi bişey olmadı. sesini açmayı unutmayın deseydin keşke hehe.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bende ses direk kapalıydı =oD[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: lord_elvyn, 16 Aralık 2004 19:31 tarihinde demiş ki: benim ses o kadar açık değildi bişey olmadı. sesini açmayı unutmayın deseydin keşke hehe. Çok belli olur =) Hay allah diab, spoil etmişin =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ahha iyiki oynamadan önce yorumları okumu$um :] bu yüzden çıkınca korkmadım :][signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 dans olayı güzel de bende de sen kapalıydı.. ayrıca bu konuları internet'e açmıyormuyduk?? :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 16 Aralık 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Nihi Rezil ben Ediklimmi =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Ardeth, 16 Aralık 2004 19:21 tarihinde demiş ki: ya abi inanmıyorum o kadar giydirdim ve gitti... ya öyle bir kreasyonu birdaha yapamam ben![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 öeh fena degılmı$.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: DiaBLeSSe, 16 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Nihi Rezil ben Ediklimmi =oP Hayır, kendin için spoil etmişin yani aşağıdaki yazıları okuyanlar zaten anlıo bişiler olduğunu euhe. Korkamadın şöyle ağız tadıyla :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ki ben cok tırsıkımdır =oP işte oldugumdan kapalı sesi =o) acık olsaydı zaten seni fena döverdim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 O zaman iyi yırtmışım =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Rub dub dup Rub du dup duuuu Rup dup dup, rup du duup duuuu.....?????????? Abi benim kardan adam metalci çıktı iyi mi :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Jester Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 muhua. adamım kardanadam fln yapma sen sokakta orc falan yaparsın mazallah :D[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Benimki daha küsel =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...Energizer tav$aniGizli Ninja2
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 açılın bakiyim en rule benim[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 o fırlayan şeyi sevdim bende istiyom :)[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hoşumsu :) canavar şirinmiş :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 93)
Öne çıkan mesajlar