Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardanadam giydirmece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eh yılbaşı geliyo =)
Kardanadam Giydirmece[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Aralık 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw resmen öldüm..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
ya linkteki sabotage olayını kapatarak atsaydın hoş olurdu, watch him dance :) ( piskopat bi olay bu arada :D )[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.

[Bu mesaj octopus tarafından 16 Aralık 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya abi inanmıyorum o kadar giydirdim ve gitti...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ehehe bu sıtede bide renk körlüğü testi vardı isimden anladım direk zaten :)[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
Mesaj tarihi:
benim ses o kadar açık değildi bişey olmadı. sesini açmayı unutmayın deseydin keşke hehe.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 16 Aralık 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
benim ses o kadar açık değildi bişey olmadı. sesini açmayı unutmayın deseydin keşke hehe.

Çok belli olur =)

Hay allah diab, spoil etmişin =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
ahha iyiki oynamadan önce yorumları okumu$um :] bu yüzden çıkınca korkmadım :][signature][hline]
Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Aralık 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
ya abi inanmıyorum o kadar giydirdim ve gitti...

ya öyle bir kreasyonu birdaha yapamam ben![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 16 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
Nihi Rezil ben Ediklimmi =oP

Hayır, kendin için spoil etmişin yani aşağıdaki yazıları okuyanlar zaten anlıo bişiler olduğunu euhe.

Korkamadın şöyle ağız tadıyla :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
ki ben cok tırsıkımdır =oP
işte oldugumdan kapalı sesi =o)
acık olsaydı zaten seni fena döverdim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
Rub dub dup
Rub du dup duuuu
Rup dup dup, rup du duup duuuu.....??????????
Abi benim kardan adam metalci çıktı iyi mi :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
muhua. adamım kardanadam fln yapma sen sokakta orc falan yaparsın mazallah :D[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
  • Yeni Oluştur...