senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 işte gerçek prens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 senko said: abi coco'nun dediklerini anlayamayan bi tek ben miyim forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 devrik cümle uslubum var, kabul ediyorum. sosyolojik konularda oldukça kafa karıştırıcı bir yöntem bu, bunu da kabul ediyorum. artı olarak ben sizi anlıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 0ne said: Aranizdan baskasi olsa cani pahasina saklar satardi o keyi. bende kullanmayacagimdan bi konu acmis satiyodum alan olmadigi icin duruyordu bi kosede. Kime yollasam ayni tepkiyi verir ki. 2 hafta giveaway giveaway kos cikmasin. Sonra hop diye pm atsınlar keyi. Lan geçende başlık açmadın mı sen müzmin abazayım diye, bu forumdan ekmek çıkmaz olm sana senelerdir anlamış olman lazımdı bunu. Farklı yerlerde dene artık şansını, realde ortamın yoksa chat veya arkadaşlık sitelerine falan bak, oyuncu müyendiz forumundan sana anca küskü düşer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coco said: devrik cümle uslubum var, kabul ediyorum. sosyolojik konularda oldukça kafa karıştırıcı bir yöntem bu, bunu da kabul ediyorum. artı olarak ben sizi anlıyorum lol Nope lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 karisik kurusuk, anlamsiz seyler yazinca felsefi veya edebi oldugunu zannedenler var. bazilari da yazmayi beceremediginden oluyo, kimi kafasindakileri toparlayip yaziya geciremiyo. vapurlar su ustunde, tombul tombul martilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yahu konuya bak önce, kara mizah üzerine açılmış bir konu da karmaşanın olmamasının imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 "Tatar Ramazan" said: 0ne said: Aranizdan baskasi olsa cani pahasina saklar satardi o keyi. bende kullanmayacagimdan bi konu acmis satiyodum alan olmadigi icin duruyordu bi kosede. Kime yollasam ayni tepkiyi verir ki. 2 hafta giveaway giveaway kos cikmasin. Sonra hop diye pm atsınlar keyi. Lan geçende başlık açmadın mı sen müzmin abazayım diye, bu forumdan ekmek çıkmaz olm sana senelerdir anlamış olman lazımdı bunu. Farklı yerlerde dene artık şansını, realde ortamın yoksa chat veya arkadaşlık sitelerine falan bak, oyuncu müyendiz forumundan sana anca küskü düşer... Tartismaya girmiyorum baps. Oyle diyosan öyledir. Ama azcik aciklamalari okuma zahmetine de gir. Oynamiyacagim bi oyunun keyini verdim. Sen olsan satardin mesela. Aramizdaki fark bu. Simdi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coco said: yahu konuya bak önce, kara mizah üzerine açılmış bir konu da karmaşanın olmamasının imkanı var mı? genel olarak yaklastim mevzuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 adam kara gun icin key saklamis, helal panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coco said: E elbette sevgulu mohendis patim :) Misal ister misin?erkek arkadasin var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ekmek arkadasim var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kavga etmeden oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 aquila said: adam kara gun icin key saklamis, helal panpa. Satiyodum almadiniz. Tanimadigim insana da belese vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 coco'nun irl ismi nedir 0ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 senko said: Somon said: senko said: hazzın merkezinde 999 zevk kalesi vardır. ama 999uda benim zevkim ve kitabımdaki bir numaralı zevk bir kamışla senin beynini emmek mimahahahah vayy kimse bilmez diye yazdıydım :D helal ossun... efsane bi cizgi filmdir cilgin korsan jack bilmeyenlerin buyuk eskikligidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 0ne said: aquila said: adam kara gun icin key saklamis, helal panpa. Satiyodum almadiniz. Tanimadigim insana da belese vermem. cocoyu bizden iy taniyon ynia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 konu hızla '0ne coco yu seviyoooo' diye dalga geçmeye gidiyor asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kız olup mini mini abaza minionlara sahip olmak ne güzel bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 erkek olup groupiler daha iyi gibi ya, bilemiyorum tabi gecek tecrube nasildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 _Rave said: kız olup mini mini abaza minionlara sahip olmak ne güzel bişey lan insan olup tüm minionlara sahip olmanın hazzı başka birşey ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Fistan said: erkek arkadasin var mi i'd say yes couple of mounts ago, but its bit complicated now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 key verene veriliyorsa bi key de bende var boşta var mı isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ünlemine bastım, belki terbiyen yerine gelir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar