coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Dworgian said: homo economicus kimdir den başlamak gerekmez mi? biz hepimiz homo economicus olarak adlandırılmıyor muyuz? yanlış mı biliyorum? homo economicus dan kurtulmak demek insanlardan kurtulmak demek olmuyor mu? yanlışım varsa pardon gece gece bence hazzın merkezinin ne olduğunu ve ne olmadığını saptamakta burada fayda var. hazzın merkezine değil varmak yaklaşıldığında dahi homo sapience'den homo ludens'e kadar dışarı da kalmıyor mu? haz ahlakı varlığı ve erdemi red eder. kuru bir ekmeğin kendinden alınan kuru bir haz yoktur örneğin. bu arada gece gece yanlışın yok lol, sadece ihtiyaç listesin de yeri yok homo economicusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 senko said: 2 - noyzura allah belamı versin benim de aklıma geldi ama yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 coco said: bence hazzın merkezinin ne olduğunu ve ne olmadığını saptamakta burada fayda var. hazzın merkezine değil varmak yaklaşıldığında dahi homo sapience'den homo ludens'e kadar dışarı da kalmıyor mu? haz ahlakı varlığı ve erdemi red eder. kuru bir ekmeğin kendinden alınan kuru bir haz yoktur örneğin. bu arada gece gece yanlışın yok lol, sadece ihtiyaç listesin de yeri yok homo economicusun :) maksimum faydayı (burada hazzı) alıyorsan economicus bu işin tam göbeğinde bence. tabii liste senin listen karışmak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aaa! karışalım, kaynaşalım diye açtım lol bir de o merkezden zaten çok uzaklaştık, merkez kaç lölöl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kuru soğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 5- hapşırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 6- üst üste hapşırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 abi zaten çok çabuk ilerlemiş 4. maddeyi yeni okudum o ne öyle ohooo. ayık kafa burada madde yazmayayım ben çok realistik kalır asjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 senko said: hazzın merkezinde 999 zevk kalesi vardır. ama 999uda benim zevkim ve kitabımdaki bir numaralı zevk bir kamışla senin beynini emmek mimahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Somon said: senko said: hazzın merkezinde 999 zevk kalesi vardır. ama 999uda benim zevkim ve kitabımdaki bir numaralı zevk bir kamışla senin beynini emmek mimahahahah vayy kimse bilmez diye yazdıydım :D helal ossun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 7: Hijyenik ve kendi kendini temizleyen kürdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kapıyı aç güzel sihirli değnek, amacım büyülenmiş kraliçeyi görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 8: Derinlere dalıp kaşıdığında gözlerdeki bakışlara huşu etkisi yaratan kulak çöpleri - Rica edeceğim bunlar da yazılsın ihtiyaç listesine...- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bu konu ya dine ya sekse gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 dinde seks olabilir aslında dur bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 vazgeçtim kahrolsun sayfa basları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yanlış seks nası oluo acaba -aytenn naptın!! sen beni skmicektin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 9- suçluluk kompleksini, utanma duygusunu, kınanma korkusunu cinsiyet kafesinin çelik engelinden kurtarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bir vaaz: Her karınızın 13 hursi olacak. Her biri her ilişkiye girişinizde bakire olacak. Her hurinin de 13 hurisi olacak. Onlar da bakire olacak. Siz şanslı ademoğulları; 4 kadın aldığınızı düşünün! - Hazzın merkezine yolculuk = Cennete açılan kapı; yeryüzü; 4 kadın...- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 lan konuyu zaten sen açtın hepsini sen yazıyosun be coco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 dahasıvar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 10-seks sonrası sigaradan alınan keyif? oldu mu? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Lucina said: Bir vaaz: Her karınızın 13 hursi olacak. Her biri her ilişkiye girişinizde bakire olacak. Her hurinin de 13 hurisi olacak. Onlar da bakire olacak. Siz şanslı ademoğulları; 4 kadın aldığınızı düşünün! - Hazzın merkezine yolculuk = Cennete açılan kapı; yeryüzü; 4 kadın...- olm bu ne lan öss sorusu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 İhtiyaç listesi, bilmem kaç: Yolculuk boyunca taşınması gereken döviz : Kahrolsun bağzı erdemler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Lucina said: Bir vaaz: Her karınızın 13 hursi olacak. Her biri her ilişkiye girişinizde bakire olacak. Her hurinin de 13 hurisi olacak. Onlar da bakire olacak. Siz şanslı ademoğulları; 4 kadın aldığınızı düşünün! - Hazzın merkezine yolculuk = Cennete açılan kapı; yeryüzü; 4 kadın...- bu islamiyetin bekaretle alıp veremediği ne acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar