Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 connector'un ne olduğunu öğrettiğin için teşekkür ederim(!) ceday. KUOC'u da biliyorum, uo client yazmanın çook zor bir şey olduğunu da. said: TheCoder, 15 Aralık 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Yok germez Bence Wild Genie daha iyi yazar o c++ ile yazıyor speed konusundada ciddi bir çözüm geliştirmiş ben olsam wild genie'ye yazdırırım. coder böyle diyince bir tür anti-cheat conn. yazılacağı kanaatine vardım, o yüzden o yorumu yaptım. o sorumun amacı bilgi almak değil, client yazmadan anti-cheat conn. diye bir şeyin yalan olacağını belirtmekti. [insanı agresif tutuma iten mesajlar atmasanız bir de...][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 öle bi yerde msg atmıssın ki, kime ne niye dedigin anlasılmıyor. bi de ben güvenligi baska türlü algıladım.
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 doğrudur, belki de ben açıklamadım tam olarak başta kendimi. neyse...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Deltree Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=94135&page=3 Sanırım Yeterli...[signature][hline]- SlayerTr - - SlayerTr'ye Üye Ol- - SlayerTr'de Chat Yap- - SlayerTr Forumlarını Oku- [Bu mesaj Deltree tarafından 15 Aralık 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Deltree tarafından 15 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
WildGenie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Emeğe Saygı İşe Saygı Bilgiye Saygı Başka Söze Gerek Yok Bence...
Öne çıkan mesajlar