Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 connector'un ne olduğunu öğrettiğin için teşekkür ederim(!) ceday. KUOC'u da biliyorum, uo client yazmanın çook zor bir şey olduğunu da. said: TheCoder, 15 Aralık 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Yok germez Bence Wild Genie daha iyi yazar o c++ ile yazıyor speed konusundada ciddi bir çözüm geliştirmiş ben olsam wild genie'ye yazdırırım. coder böyle diyince bir tür anti-cheat conn. yazılacağı kanaatine vardım, o yüzden o yorumu yaptım. o sorumun amacı bilgi almak değil, client yazmadan anti-cheat conn. diye bir şeyin yalan olacağını belirtmekti. [insanı agresif tutuma iten mesajlar atmasanız bir de...][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 öle bi yerde msg atmıssın ki, kime ne niye dedigin anlasılmıyor. bi de ben güvenligi baska türlü algıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 doğrudur, belki de ben açıklamadım tam olarak başta kendimi. neyse...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=94135&page=3 Sanırım Yeterli...[signature][hline]- SlayerTr - - SlayerTr'ye Üye Ol- - SlayerTr'de Chat Yap- - SlayerTr Forumlarını Oku- [Bu mesaj Deltree tarafından 15 Aralık 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Deltree tarafından 15 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Emeğe Saygı İşe Saygı Bilgiye Saygı Başka Söze Gerek Yok Bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar