RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 CHP'nin siyasi görüşü, sosyalist demokratlık. FAZİLET partisi Milli Görüş. MHP Milliyetçi. Peki bu AKP'nin rant dışında bir idelojosi var mı da, ben fenerbahçeliyim der gibi, ben AKPliyim diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mawiman said: yüzde 50 oy aldığı diye bu yaptıklarını yapmak zorunda mı ? bıyık ben öyle bir şey mi dedim. ak parti yüzde 50 oy almış yani türkiye'nin yüzde 50'si bir şekilde bu adamları destekliyor diyorum. bu bile tartışma konusu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sarigül ün ekibi var abi türkiyenin her bölgesine gidip, care sarigül yaziyor duvarlara. şaka maka çok alakasız yerlerde sehirlerde görüyorum yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 RRa said: CHP'nin siyasi görüşü, sosyalist demokratlık. FAZİLET partisi Milli Görüş. MHP Milliyetçi. Peki bu AKP'nin rant dışında bir idelojosi var mı da, ben fenerbahçeliyim der gibi, ben AKPliyim diyorsunuz? fazilet mi kaldı? chp de "sosyal demokratlık" he mi? alternatif evren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 CHP hiç iktidar olmadı, yalancı başganının söylemleri ile gelme buraya. Ben 32 yıldır sosyal demokratım, SHP, CHP gibi partilere oy veririm, yaşım yettiğinden beri, bildim bileli de bu ülkeyi merkez sağ yönetir. Bunlar, bunlar diye göya bizi işaret edip duran başganınız, menderisde adam gibi tanımıyor, inönüyüde, atatürküde, evrenide, adam herkesi yanlış tanıyor, cahil, cuhalanın teki, onun söylemleri ile burda karşıma gelmeyin, yandaş medyaya benzemem, bozarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kim lan o 9 kişi çıksın ortaya yoksa yutubtaki gibi '9 gays' yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Türkiye'de menfaatçi ve yalaka tayfanın ne kadar ciddi sayıda olduğunu kanıtlayan partidir. Rahmetli Türkeş, hepiniz bozkurt işareti yapıyorsunuz ama hiç bize oy atmıyorsunuz derdi Türk insanına. Bunlara oy atanlar da tam tersi, seçim öncesi sövüp seçim zamanı oy atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mhp'liler akpye oy vermiyorum ama deyip deyip akpyi öven, seçimde de tıpış tıpış oy atan esas grup zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 RRa said: CHP hiç iktidar olmadı, yalancı başganının söylemleri ile gelme buraya. Ben 32 yıldır sosyal demokratım, SHP, CHP gibi partilere oy veririm, yaşım yettiğinden beri, bildim bileli de bu ülkeyi merkez sağ yönetir. Bunlar, bunlar diye göya bizi işaret edip duran başganınız, menderisde adam gibi tanımıyor, inönüyüde, atatürküde, evrenide, adam herkesi yanlış tanıyor, cahil, cuhalanın teki, onun söylemleri ile burda karşıma gelmeyin, yandaş medyaya benzemem, bozarım. 1) CHP hiç iktidar olmadı? 1923-1950 arası 18 kere tek başına iktidar olarak hükümet kurmuş. 1961-1965 arası 3 hükümet. 1974'de Bülent Ecevit'in başkanlığındaki hükümet. 1977 Ecevit 2.hükümeti, 2 ay sürmüş. 1978-1979 Ecevit 3. hükümeti. 1993 mayıs-haziran; Erdal İnönü SHP. 1999-2002 Ecevit'in 4. ve 5. hükümetleri. 2) Ben AK Parti'li değilim. Bir başkanım, önderim, ulum, büyüğüm vs. yok. 3) Merkez sağların iktidar olmasının baş sebebi de NATO üyeliğimiz, ABD ile yakınlığımız ve komünizm tehlikesidir. Bipolar bir dünyada yaşamasaydık çok daha farklı olurdu Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 1950'den öncesini zaten saymamak lazım. 38'de Atatürk ölüyor. 45'de ikinci dünya savaşı bitiyor. 1950'den sonra zaten hep muhafazakar partiler yönetimde. Türkiyede muhtemelen iktidara gelmiş en sol parti ANAP'tı o da liberal olduğunu idda ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sol parti, bizim bildiğimiz neoliberal ekonomi politikaları türkiye'de uygulayan ANAP mı? gerçekten siyasi bakış açına, tahlil gücüne hayran oldum. cevhersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 chp sosyal demokrat anap sol kafalar kafalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 chpnin sol olduğuna bütün sağcılar inanıp bu yüzden soldan nefret ediyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Anap'a sol demiyorum lol :) Sol Parti yok diyorum. CHP, DSP sağ (Muhafazakar) Partiler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 remus, kafandaki siyasi gruplandırmalara hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Türk genci daha siyasi grupların nerden çıktığını bilmeyen insan. Sol'un tanımına bak sonra CHP, DSP, SHP'nin uyguladığı politakalara bak. Tabi şu var genelde sol görüşlü şeçmenler CHP, DSP etc gibi partilere oy veriyorlar. Çünkü toplasan %10 değiller. Sol şeçmenden oy alıyo olmaları bu partileri sol görüşlü yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Hehehe hehe he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 chp dsp'ye sağ ve muhafazakar diyorsun. ilk önce aç da sağ muhafazakar parti neymiş siyasi jargonda onu gör. hadi sadece muhafazakar desen neyse de sağ nereden çıktı. anapa sol diyorsun. anap dsp'den daha sol bir parti olamaz hiçbir zaman. yalan yanlış konuşuyorsun. bilmiyorsan bilmiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 akpnin açılımı adalet ve kaşkınma partisiymii lol ben ak parti diye biliyodum rhhdhehdre hiç ceh parti meh pari yada bede parti demiyolar ama ak parti eiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hak ve eşitlik partisi hep mi? hayır, hepar. has parti vardı bi de bi ara numanto'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Biyik said: hak ve eşitlik partisi hep mi? hayır, hepar. has parti vardı bi de bi ara numanto'nun. hep olmas he partisi olur hak ve eşitlik partisi ; he par yani he parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ama güzel olurdu. he parti he derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Erdoğanın yalanlarını gelip de burada satmaya çalışıyorsunuz ama alıcısı çıkmaz. 1974 CHP-MSP koalisyonu. Başbakan Ecevit, yardımcısı Erbakan. 1977 CHP-Azınlıklar koalisyonu. CHP'nün yüksek oyunun sebebi, sosyal demokratların verdiği oy değil, tüm türkiyenin gönlünün kıbrıs barış hareketı ile feth edilmesi. 1979 CHP-Bağımsızlar koalisyonu. 1995 DYP-SHP koalisyonu. Başbakan Çiller. (3 ay sürüyor) 1996 DYP-CHP koalisyonu. Başbakan Çiller. (5 ay sürüyor) 1997 ANAP-DPS-DTP koalisyonu. Başbakan Yılmaz. 1999 DSP-Bağımsızlar koalisyonu. Başbakan Ecevit. 2002 DPS-MHP-ANAP koalisyonu. Başbakan Ecevit. 2002 Devil is Back 50'den 74 öncesine kadar da, ismet inönünün 3 hükümeti var, 3'üde koalisyon. 50 öncesi ise zaten, çoğu tek partili dönemler. Sosyal Demokratların altın yılı 1977 seçimleri. Neredeyse tarihlerinde ilk defa tek başlarına iktidara ulaşıyorlardı, orada bile olmadı. Ve tamamen yüksek oyun tek sebebi, kıbrıs barış harekatında ki başarı ve Ecevitin kararlılığı. Ecevit tüm türkiyenin kalbini feth etmiş gerçek bir vatanseverdir. Bu ülkede hiç bir zaman sosyal demokratlar iktidar olmadılar, zaten olamazlarda. Çünkü %25'den fazla sosyalist yok bu ülkede. Ha gelelim, sağ iktidarlara. Gelelim mi? Bence hiç gelmeyelim oraya. Ben sana son 10 yılda, AKP hükumetinde bakanlık yada vekillik yapmış kaç kişinin, AKPden önce hangi hükumetlerde yer aldığını da listeleyim mi? Yalanlarınızla anca kendinizi kandırırsınız. Siz kendi, kendinize yalan söylemeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 e demek ki halk sağ iktidarları seviyor. bir tek adam gibi tek parti döneminde chp iktidar olabilmiş. (chp'nin de sol veya sağla ilgisi yok kendine has bir parti diyip geçeyim) halktaki bu alerji sizce sol partilere mi? yoksa kemalizmi tek iyi diye dayatmaya çalışan chp'ye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar