Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Heartstone Beta Key


Magnum

Öne çıkan mesajlar

Dün forumdan bir arkadaş, adını vermiyeyim, 75 tl'ye bırakıyordu keyi ama 50 tl'den yukarı veremem dedim. Halihazırda o kadar çok giveaway var ki o 100-150 dölara satanların çoğunun elinde patladı keyleri.

Amacım mezarcılık değil, arkadaşın ticaret için satacaksa bence eBay vasıtasıyla satsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aceleniz ne abi bedava oyun için? zaten bok gibi oyun kaç zamandır beta var toplasan 30 saat oynamamışımdır hele hele 100tl falan vermek cok saçma. Dota 2 ye de millet para veriyordu haldır haldır ilk başta, çok taşşak gectik. Bu forumda adam 50 tane key dağıttı bedavaya sokağa atmayın paranızı. Ya da atın siz bilirsiniz sonra sölemedi demeyin ama :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bildiğin bok gibi, turnuva achievement falan birşeyler ekler canlandırırsa blizzard düzelir belki ama tcg/ccg oynayan insanlar için çok sıradan ve tamamen şans üzerine kurulu bir oyun. İlk kez bu tür oynayacak oyuncular için inanılmaz süper eğlenceli bir oyun olacaktır herhalde :)

50+ key sattım, şu anda keyler para etmiyor öyle söyliyeyim çünkü satışın önüne geçmek için heryerden key dağıtıyor blizzard. 20-25$'a rahatlıkla bulabiliyorsunuz key, almak isteyen arkadaşlar owned, elitistjerk falan baksınlar.

Hala key bulamadım ben bu oyun için ölürüm, canım kurban diyorsanız mesaj atın, benim kendi accountum var oynamıyorum hiç veriyim bakın takılın. Baya bi kart falan var içinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...