Magnum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Arkadaşım eBay falan uğraşamam direkt satayım buradan birisine dedi ve satıyor. 100TL istiyor, w pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 içinde 40 tane falan pack açılmış account 100 liraya satılamadı burada be :D fazla beta invite çıktı artık piyasaya. supply-demand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 valla ben 100 küsür dolara sattım pazar günü. arkadaş ben uğraşamam ebayle falan diye buraya yazdırdı. bakalım buluruz elbet birisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 oyun zaten bedava olacak para vermem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Dün forumdan bir arkadaş, adını vermiyeyim, 75 tl'ye bırakıyordu keyi ama 50 tl'den yukarı veremem dedim. Halihazırda o kadar çok giveaway var ki o 100-150 dölara satanların çoğunun elinde patladı keyleri. Amacım mezarcılık değil, arkadaşın ticaret için satacaksa bence eBay vasıtasıyla satsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mandarin said: oyun zaten bedava olacak para vermem ben. @Parliement, yok abi ticaret falan değil direkt oynama dedim ben bok gibi dedim oynamayacak o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Piyasada çok key var deniyor da bana hala gelmedi arkadaş ,nerde bu piyasadaki bol keyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Giveawayleri takip edeceksin. Ha ben ediyorum yine de gelmiyor, o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aceleniz ne abi bedava oyun için? zaten bok gibi oyun kaç zamandır beta var toplasan 30 saat oynamamışımdır hele hele 100tl falan vermek cok saçma. Dota 2 ye de millet para veriyordu haldır haldır ilk başta, çok taşşak gectik. Bu forumda adam 50 tane key dağıttı bedavaya sokağa atmayın paranızı. Ya da atın siz bilirsiniz sonra sölemedi demeyin ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bende vermem bedava oyuna para ancak ortalık key kaynıyor denmiş de onu merak ettim nerde bu keyler bize niye uğramıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 dogrudur dagıttım, yeni wave gelirse yine dağıtcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bizi de gör :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 olorin84 said: zaten bok gibi oyun Kime göre ama? Şu oyunun keyini ağustostan beri arıyorum ama nasıl bir şanssa bendeki onlarca giveawaye katılmama rağmen hala gelmedi. Anlayacağın günde 10 lira sigaraya verirken şu keye 50 lira vermek koymaz bana. @bombilo Giveawayleri bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 gerge bu oyunu bıraktı kesin kötüdür. ben o yüzden hiç merak etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 oyun bildiğin bok gibi, turnuva achievement falan birşeyler ekler canlandırırsa blizzard düzelir belki ama tcg/ccg oynayan insanlar için çok sıradan ve tamamen şans üzerine kurulu bir oyun. İlk kez bu tür oynayacak oyuncular için inanılmaz süper eğlenceli bir oyun olacaktır herhalde :) 50+ key sattım, şu anda keyler para etmiyor öyle söyliyeyim çünkü satışın önüne geçmek için heryerden key dağıtıyor blizzard. 20-25$'a rahatlıkla bulabiliyorsunuz key, almak isteyen arkadaşlar owned, elitistjerk falan baksınlar. Hala key bulamadım ben bu oyun için ölürüm, canım kurban diyorsanız mesaj atın, benim kendi accountum var oynamıyorum hiç veriyim bakın takılın. Baya bi kart falan var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 50TL'ye satarsanız direkt alırım. Mesaj atmak istedim ama inbox dolu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Evet dolmuş, sildim birazını. Valla arkadaşım satıyor ve kendisi de şu an bayram dönüşü yolda. Vardığında kendisine soracağım, eğer olumlu bi cevap verirse özel mesaj ile haberdar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 100 lira ne lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Lan mı? canın sağ olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben 25.000 euro'ya sattım geçen hafta mini cooper aldım o parayla 100 lira çok iyi miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ihtiyacı olan varsa pm atsın akşam 2 tane gelcek hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar