Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 fayans altına koymak iyi fikirmiş hırsızlar artık uzun süreli boş evlere dedektörle giriyorlar saklı altıları bulmak için ha şaşırtma olsun diye fırının çamaşır makinesinin falan altına denk getirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Babacum un dedigi gibi dedektorle giriyor bazilari. Oyle buzdolabi, bulgur kavanozunun icin filan islemiyor adamlara haliyle. Camasir makinesi fena fikir degil. Fii tarihinde bizim pederin arkadasi tatildeyken hirsizlar kamyonla bosaltmislar her seyi. Komsular filan sormus hayrola babinda, "tasiniyorlar, eki eki" demisler. Adam diyordu eve bir geldim, iceride hicbir sey yok, haliyi bile almislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 şu anlatılan şehir efsanesi sanırdım değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Değil aynısı bizim yan binada olduydu. Emekli karı-koca öğretmen emekli ikramiyeleri ile evi yeni döşemişler , okuyan kızlarına bilgisayara kadar herşey yeni ,tatile çıkıyorlar , adamlar nakliye firma tırı ile tüm eve prizlere , avizeye kadar söküp aldılardı. Geçmiş olsun sanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 işte bu yüzden alarm sistemi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bide sigorta, biz yaptırıok bi yere kadar temin edio işte. Abi skıntı geçen üst kata girdi bizim puştlar bide ben evden çok motordan tırsıyorum allah korusun :/ geçmiş olsn bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 onu yapan mobilyacı falan'dır araştırılsa kesin çıkar da tek tek hepsini çapraz sorgu vs kim ugrasıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar