Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sabrettim ve dayanamadım dostlar. Yok yani gelmiyor da gelmiyor, diretiyor. Beta keyinizi 50tl'den alıyorum, key olacak ama hesap değil. İlgilenen varsa ÖM ile ulaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Vaktinde alacaktin benden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 sendeki key değild i ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Araya bayram falan girmeseydi :) GERGE'deki hesaptı ama kendi de harcama yapmıştı hesaba. Yanlış hatırlamıyorsam 40 booster falandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hesap işi sakat ya geri alıyolar falan, gerge de olsa bilmeyen adam kıllanır bi önce key sağlam hem küsür yıllık bnet i olupda eklemek isteyenler var adam ayrı hesap vs neden uğraşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Aynen, ayrı gayrı olmasa daha iyi olur hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 komisyonumu isterim o kadar yol yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://splur.gy/r/11S27/r/2Dl8yYp5Q6l key giveaway. bi de burda sansini dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 @Karea Açtığın ilk konuya uçarak yetişicem :) @Marty Hemen bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 50 tl üzerine bir de malbuş parası atarım. Upup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Hala arıyorum, yok mudur fazladan keyi olan yahu. Şu oyun için fıttıran patiyle buluşturun o keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Key buldum sonunda, aramıyorum artık key :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar