uncla Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Suark, 15 Aralık 2004 00:55 tarihinde demiş ki: ama duydugum en kral laf. Alişan-Ben arabeskin peygamberiyim Muslum-Ben oyle bir peygamber yollamadım. obaa harbi kral.[signature][hline]R+
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: McFrenzy, 15 Aralık 2004 01:02 tarihinde demiş ki: said: McFrenzy, 15 Aralık 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Ya bu bahsettiğiniz film sözde ermeni soykırımını konu alan film mi? hyr . bu türkiye üzerinden esrar kacırırken yakalanan bi amerikalının hikayesi.[signature][hline]my world my reality
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 yapilacak en iyi sey gel filmin devamini yap istedigin kadar da b.kla kotule farketmez deyip filmin basinda turk hukumetine desteginden oturu tessekur ederiz yazdirmak.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 müslüm baba nın lafı söylediği kişi alişan değil hakan taşıyan orient express agatha christie romanından uyarlanma film oliver stone un yazıp yönettiği ise midnight express işin ilginç yanı o filmdeki adam yaşadıklarından türkler sayesinde kurtulmuş filmde buna hiç değinilmiyor, kendisinin anlattığı birşey bu bu arada...direk karalama filmi, daha birçok kanıtı var bunun.ha karalama filmi de karalayıp eline ne geçti? ilgi çekti işte türkiyeye saldırı amaçlı yaptığını düşünmüyorum kariyer peşinde yapmış birşeyler, türkiyeye ucu dokunmuş orası ayrı.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bilumum ortadoğu ülkesi için benzer filmler var, daha demin suudi arabistan'a yönelik bir tane izledim. oliver yapmasa başkası da yapardı, sıkmayın canınızı.. kültürlü insan amerika'da da olsa uganda'da olsa böyle filmlerle tanımaz dünyayı, kültürsüz insana zaten ne anlatsan ne söylesen boş. önemli olan bizim kendimizi tanıtabilmemiz, bunlara laf yetiştirmenin faydası yok.. adamlar japonları böcek gibi görüyordu mesela, herifler bastırdı oyunları, bastırdı anime'leri şimdi tapıyorlar. biz de birşeyleri bastırana kadar istedikleri kadar dalga geçerler bizle, doğruluğu yanlışlığı önemli değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ''Kafamı bozmasınlar akşam çayımı Atina da içerim...!!'' lafı gercektır hatta soylıyen komutanımızda babamın devre arkadaşo ordan bılıyorum o senekı genel durumumuzla atınaya gırebılme vaktı 21 saat olarak gosterılmıştı akşam cayını kacırsada kahvaltısını edebılırdı yanı :P fılme gelınce evet rezalet fılanda ruslar ıcın bunun otuz katı kotu fılmelr oyunlar vs vs yapıldı rus hapısanelerınde curuyen amerıkalılar yada casusluk fılmelrınde nukleer sılahlarla dunyayı ele gecırmeye calısan hayın sovyetler yada ucak fılmlerınde ozgur amerıkayı havadan ele gecırmeye calısan pıs kaka komınıstler konusu zılyonalrca kere işlendı ama tutupta bır tane rus bu kadar aglamadı ozellıkle van dame ın bır fılmı var gece verıolar kanal d de bır amerıkalının gunumuz rusyasında bır hapısanede basına gelenelr anlatılıyor kı hıtap ettıgı kıtle mıdnıght express den cok daha buyuk bence van damme baba var cunkı ısın ucunda :) ruslarda ıse stalının western fılmlere hasta oldugunu goruyoruz cowboy ları cok samımı bulurmus clınt eastwood u cok severmiş fakat capıtalıst bır soylevını yakaladıgında clınt eastwood u oldurmelerı ıcın ozel bır tım meydana getırdıgıde bılınen bır gercek bızım olayımız daha cok yarası olan gocunur durumuna dondu fıdel kastroyuda dunyanın 4 bır yanında maymun edıyolar ama adamdan ses seda cıkmıyor bılakıs bazı fılmlerde kendısıde oynuyor :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 O herifi devlet sınırlarına sokan zihniyete ....[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Muslum baba boyle bi laf etmisse harbıden kral bı ınsanmıs :)cok ıı ezmıs soyleyen arkadası ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kardeşim bırakın şu müslümü dağıtmayın konuyu. viktor ve sam'e katılıyorum biz kendimiz adam olmadıkça, bizi adamdan saymazlar.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hadi lennnn diye haykırıyorum oliver sana. kışt![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
geffen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: screamer, 14 Aralık 2004 23:46 tarihinde demiş ki: - Türkiye nin A.B.D. de lobisi yoktu ayrıca Hollywood a artısı da yoktu bu yüzden biz Türkler e seçtik bunu dünya da başka bir ülkeye karşı yapamazdık.Biz bu filmin bu kadar yankı yapacağını bilmiyorduk flan filn çok üzgünüz. adam kendini bitirmiş zaten bu lafıyla.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Viktor, 15 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki: ''Kafamı bozmasınlar akşam çayımı Atina da içerim...!!'' lafı gercektır hatta soylıyen komutanımızda babamın devre arkadaşo ordan bılıyorum o senekı genel durumumuzla atınaya gırebılme vaktı 21 saat olarak gosterılmıştı akşam cayını kacırsada kahvaltısını edebılırdı yanı :P Akşam çayını Atina'da içseydi, sabah kahvesini rektumdan alırdı. Always think about the consequences.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 Aralık 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Aralık 2004 21:55 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 15 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki: ''Kafamı bozmasınlar akşam çayımı Atina da içerim...!!'' lafı gercektır hatta soylıyen komutanımızda babamın devre arkadaşo ordan bılıyorum o senekı genel durumumuzla atınaya gırebılme vaktı 21 saat olarak gosterılmıştı akşam cayını kacırsada kahvaltısını edebılırdı yanı :P Akşam çayını Atina'da içseydi, sabah kahvesini rektumdan alırdı. Always think about the consequences. yes okey alright![signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: fizban, 15 Aralık 2004 19:39 tarihinde demiş ki: öğrenmiş olduk. ben expressin oryentini severim gerçi. hahahaa :lol: süpersin :) bu şahıs ın son filmi The Gay*!öhöm* Great Alexander 150 mil dolara mal olmuş ama sadece 20 mil mi ne gişe hasılatı getirmiş.bu yüzden avrupayı geziyormuş bari avrupada maliyeti çıkaralım diye bi düşünce içinde. gazetede yazanlar doğruysa çatır çutur özür dilemiş, yalamış. basına randevu vermiş açıklama yapıcam diye, 2 saat bekletmiş, açıklama yapmamış toplantıyı da iptal etmiş efsane bi şekilde.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hoca, şimdi filmin o yöne biraz fazla eğilmesi günümüz tarafından yadırganıyor doğal olarak. Yalan şeylerde değil hani. Gidin okuyun kitabı, adam Atina'yı yeniden yapılandırdıktan sonra (Flat şekilde, ova yapıyor) grup sex partileri falan veriyor.Aşağı yukarı bütün büyük galibiyetlerden sonra yapıyor bu işi. Ki filmde içoğlan olayına'da değinilmiş biraz, güzel erkekler hani. Ha bi tek Iskender mi öyle, hayır. Helenler genel olarak öyle. Ama bunu yapmalarının olayı ayrı. Adamlar bazı şeyleri aşmışlar o dönemde, erkek daha güçlü olduğu için erkeklerle yatmanın daha onurlu, lölö'lü bi haraket olduğuna inanmışlar. Kadınlarada ilgi duymuyor değiller, duyuyorlar. Yatma konusunda erkeği seçerler, ama soyları yürüsün diye kadınlarlada yatarlar. Öte yandan, kadınlar hak sahibi değil o dönem.Kadınların mahkemeye çıkması kesinlikle söz konusu değil, yerlerine bir erkeği göndermeleri gerekiyor. Ha buna ek olarak, filmde dikkat ederseniz makedon arkadaşları falan garipsemiyor Iskender'in erkeklerle fingirdemesini.Ancak persliler ve hintliler (oha noluyosunuz lan bürst?Kaçayim) o kadar hoşnut değiller bu durumdan. Kültür olayı tamamen. Film beklediğimden kötü çıktı, o da entrika ağırlıklı olduğu için.Ancak bir yeri çok hoşuma gitti.Ki benim açımdan filmi kurtaran olay oydu ve gerçekten etkiledi beni. "...bunlara bakılırsa Iskender'i biz öldürdük." "Böyle mi yazayim efendim?" "Tabii ki hayır, hastalık ve kötü şartlar yaz." Tarihte şu ana kadar bildiğimiz herşey, bu şekilde aktarılmış olabilir.Öteki kuşakların haklarında daha iyi düşünmesi için.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Aralık 2004 21:55 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 15 Aralık 2004 03:57 tarihinde demiş ki: ''Kafamı bozmasınlar akşam çayımı Atina da içerim...!!'' lafı gercektır hatta soylıyen komutanımızda babamın devre arkadaşo ordan bılıyorum o senekı genel durumumuzla atınaya gırebılme vaktı 21 saat olarak gosterılmıştı akşam cayını kacırsada kahvaltısını edebılırdı yanı :P Akşam çayını Atina'da içseydi, sabah kahvesini rektumdan alırdı. Always think about the consequences. CIA turkıye masası eskı başkanı gecenelrde acıkladı Kardak krızı sıraısnda yunanıstana "Turklerle fazla ugrasmayın saldırırlarsa korumayız dedık etkılı oldu" diye bir demeç verdı onu degerlendırerekten yazılmıştır bunlar askerı stratejılerde genellıkle "consequences" lar dusunulerek harıket edılır[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Anlamadığın bir nokta var, oturduğun yerden laf söylemek çok kolay bu devirde.Kimse tutup ülke işgal edemez bu devirde o şekilde.Özellikle Türkiye. Ha 21 saat olarak belirlenmiş, iyi güzel aferin. Girdin, sonra ? O kadar kolay değil, herşey brute force değil.Ilişkilerde var. Kimseye yemez bugün gidip A.B üyesi bir ülkeye askerlerinle girmek. Ha yedi diyelim. Amerikanın Vietnam savaşında kullandığı tanklarla mı girecez yunanistana ? Sınıra gidene kadar benzini biten sonra orda bırakılan Tanklarla hani ? Insanlar mı yürüyecek Atina'ya ? Hava gücün occupy etmeye yaramaz. Hiç bir şekilde günümüzde, löy löy alırım diyebirşey söz konusu değil.Ha konuşması kolay bahsettiğim gibi. Ama Osmanlıdaki gibi Timur'a "Topaaal topaal ehhüehüe" diye ulak gönderip savaş açamıyorsun artık. O dönem kapandı.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Abi şimdi ulkeye "brute force" ıle gırmıyorsun sadece sende bolgedekı en guclu askerı "unıts" var babam zırhlı bırlıkler daıre başkanıydı wemın ol amerıkanın elden dusme tankları kullanılmıyor bılıp bılmeden *ok atmıyalım ınanmıyorsan gel evıme sana modarnızasyon calısmalarını ve yenı tankalrın bır akc resmını gosterıyım dunyadakı en guclu ıkıncı ordusun dıyorum seferberlı kcıkarsa aha benzın bıter ve yunanıstanda tek bır denızaltı yok send eıse denızaltı fabrıkası var askerı yonden osmanlı ordusuyla modern turk ordusunu gunu nsartlarını bılmeden kıyaslamıyalım he bu sadece laftır ferekmedıgı surece harp bır cınayettır o laf halkın moralını yuksek tutmak ıcın soylenmiştir bu devırde kolay dgeıl oyle savaş acmak dersen ABD nın "ıraq" da yaptıkalrı ne oluyo derım he ırak ın dunyaya "bad boy" olarak lanse edilmesının payı var tabı bu konuda ama kardak krızı sırasında herşey cok daha farklıydı "know about your cauntry's power meeeen"[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ordumuz fevkalede gelişmiş bir ordu hava kuvvetlerimizin Dünya da eşi çok az yani merak etmeyin ordumuz pilli legolardan oluşmuyor[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Amerikanın elden düşme tanklarını kullanmıyoruz. Amerikanın en son Vietnam savaşında kullandığı tankları kullanıyoruz. Tamam kağıt üzerinde herşey çok mümkün anlıyorum.Yani Lise 2'de verdikleri Milli Güvenlik dersinin kitabında "Türk ordusunun taktik olarak iyi yönetildiği ve ihtiyaclari karsilandigi taktirde yenilmesi imkansızdır." yazıyor mesela. Kolay diyorum bende bu tip olaylar heh. Ayrıca değindiğim bir konu daha var herkesler görmezden geliyor, alıp ne yapacan?17. yüzyılda değiliz artık, girdiğin toprak senin hükümdarlığın altına girip, hazinesini sunmuyor sana.Girip tutamadığın devletler sana deveyle ipek yollamıyor.Geri de kaldı bunlar.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Yunanistan sınırını geçtiğin anda dünyanın yarısı bu olaydan haberdar oluyor.Kimse izlemiyor senin adamın müttefiğini işgal etmeni.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Viktor benimde mesela o mantıkla yürüttüğüm şeyler var.Örneğin bütün Çin nüfusuna sopa verip Amerika'ya yürütmek gibi hehe. Ama işte, tüfek çıktı mertlik bozuldu. Adam ülke işgal ediyor, aylar sonra "Toplam kayıp 23 kişi, çok üzgünüz, lölö." diyor.Eskiden böyle miydi be hah.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Öne çıkan mesajlar